2017-03-08-Medico-Bazar-2017.jpg

Bliv udstiller på Medico Bazar 2017

Medico Bazar præsenterer de seneste nyheder inden for medicoteknologi, værktøjer og processer og tiltrækker flere end 400 besøgende fra private virksomheder og offentlige organisationer. Du kan også være med og fremvise dine løsninger og projekter.

Medico Bazar er en årlig tilbagevende begivenhed, som samler virksomheder, sundhedsfagligt personale, forskere, studerende, rådgivere, investorer og branche- og interesseorganisationer om en udstilling, der giver indblik i den seneste udvikling inden for medicoteknologi, værktøjer og processer. Igen i år kan du være med som udstiller, og det er helt gratis. 

Uanset om du kommer fra en virksomhed, med medicotekniske udviklingsprojekter, forskningsmiljøer inden for medico eller sundhedsfaglige klinikker kan du udstille, blot du har innovative aktiviteter eller projekter inden for medicoområdet. Du kan både præsentere færdige løsninger, prototyper, demonstrationsmodeller, posters og andre ting, som beskriver din løsning. 

- Målet er at fremme dialogen med de godt 400 besøgende, som vi forventer deltager på dagen, og give inspiration til, hvad der kan lade sig gøre. Standende fremviser derfor modeller og prototyper på forskelige udviklingstrin, ligesom der vil være stande med vejledning til fx ivæksætteri, projektdannelse og finansiering, siger Annette Rye Larsen, netværksleder for MedTech Innovation, som står bag Medico Bazar. 

Som udstiller på Medio Bazar 2017 får du mulighed for at møde og netværke med de mange udstillere og besøgende, og du kan skabe nye relationer til kommende udviklingspartnere, fremtidige kunder og måske en investor, der kan de ting, som du leder efter. 

Medico Bazar 2017 finder sted den 8. marts, kl. 10:00 – 16:00 på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i Kgs. Lyngby. 

Deltagelse er gratis, men tilmelding som udstiller er nødvendig af hensyn til planlægningen - senest 20. januar 2017 på www.conferencemanager.dk/medicobazar2017-Exhibitors 

- Det var et kort møde på DTU’s Medico Bazar i 2013, der gjorde det muligt for os, at etablere vores virksomhed. Vi blev på vores stand kontaktet af en investeringsmanager, og her blev en kort samtale og udveksling af visitkort startskuddet til, at vi senere i 2013 fik en millioninvestering fra SDTI, siger Katrine Kot, Innoneo.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png