2017-01-09-Tag-pulsen-på-løsninger-til-ældrepleje-fra-hele-Europa.jpg

Tag pulsen på løsninger til ældrepleje fra hele Europa

Har du produkter og løsninger, som henvender sig det stigende antal ældre, og som fremmer ældres livskvalitet og mulighed for at blive boende længst muligt i eget hjem? Og er du interesseret i at nå et internationalt publikum? Så er den tyske messe Altenpflege måske noget for dig. Eksportrådet tilbyder udstiller- og besøgspakker til messen i april, som kan hjælpe dig på vej.

Som Europas største og en af verdens førende fagmesser inden for ældrepleje er den tyske messe Altenpflege stedet, hvor du får et godt overblik over produkter, løsninger og boligkoncepter målrettet seniorer. Over tre dage samler Altenpflege omkring 580 udstillere fra hele verden og 27.600 besøgende, som mødes med en fælles interesse for se og præsentere de nyeste løsninger inden for ældrepleje. 

Igen i år planlægger Eksportrådet spændende aktiviteter i forbindelse med messen, der afholdes den 25. – 27. april i Nürnberg i det sydlige Tyskland. Det skal sikre, at alle får maksimalt udbytte af deres deltagelse. Der tilbydes et valg af attraktive moduler for dig, som vil udstille på messen med henblik på at afsætte dine produkter, og dig, som vil besøge messen med henblik på at indsamle branche-og markedsinformationer eller inspiration. 

Udover Eksportrådets tilbud har du også mulighed for at deltage i en delegationstur til Altenpflege 2017, som arrangeres af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi i samarbejde med Patient@home, Teknologisk Institut og CareNet. Du kan læse mere om delegationsturen her eller kontakte Anders Lyck Fogh-Schultz, seniorkonsulent ved Teknologisk Institut, T. +45 7220 3187, alfs@teknologisk.dk for nærmere information og tilmelding. 

Find løsningen, der passer dig og få maximalt udbytte af dit besøg 

Altenpflege 2017 finder sted i Nürnberg i Bayern i det sydlige Tyskland i dagene 25. – 27. april. Både før, under og efter messen har Eksportrådet tilbud, som klæder dig på til at få maximalt udbytte af dit besøg. Men bemærk, hvis du er interesseret i at deltage, skal du indsende en interessetilkendegivelse til Eksportrådet senest den 20. januar 2017. Du finder kontaktinformationerne nederst på denne side. 

Vigtige datoer:

 • Indsend interessetilkendegivelser på deltagelse senest 20. januar 2017.
 • Altenpflege 2017 afholdes 25. - 27. april i Nürnberg.

 

Pre-møde i Danmark i februar 2017 

Eksportrådet holder i februar et formøde, for dig, som har besluttet sig for at deltage i Altenpflege – enten som udstiller eller besøgende. Formødet giver dig et grundigt indblik i det tyske marked for ældrepleje, og sammen med Eksportrådet vil du være med til at forberede programmet, så du opnå det bedste mulige resultat. Formødet finder sted i uge 8. 

Udstilling og messeprogram 

Under messen giver Eksportrådet mulighed for deltagelse i en plug-and-play-udstilling på fællesareallet ”Aveneo”, en innovations-platform på Altenpflege. Udstillingspakken indeholder en speakers slot, pressedækning samt netværksevent. Som en supplerende del af messepakken, hjælper Eksportrådet dig med det praktiske og aftaler individuelle møder på messen med relevante tyske aktører for at identificere konkrete markedsmuligheder.  

Walk-the-floor og besøgsprogram 

Med Altenpflege kan du danne dig et godt overblik over produkter og løsninger indenfor assistive living og boligkoncepter for ældre samt møde beslutningstagere inden for hjemme- og institutionel pleje i Tyskland. Eksportrådet tilbyder en guided tur rundt på messen, så du hurtigt får et overblik.  

I kombination med messebesøget organiserer Eksportrådet også besøg hos relevante institutioner indenfor ældreplejen i München og Nürnberg. De skal give dig en mere indgående indsigt i den tyske ældrepleje sektor. Besøget giver desuden mulighed for at give korte produktpræsentationer. 

Efter messen - option 

Efter messen kan Eksportrådet hjælpe dig med opfølgning på såvel messedeltagelse og besøgsprogram. Du kan få individuel assistance til din Tysklands-strategi og hjælp til at skabe en ”feedback platform”, hvor potentielle tyske kunder kan afprøve netop din løsning (fx testfase i en institution). Eksportrådet kan også organisere fx rundbord-møder og delegationsrejser med tyske beslutningstagere i Danmark. 

Tilhører du målgruppen?

Eksportrådets fremstød henvender sig til velfærdsteknologiske virksomheder med fokus på hjælpemidler og plejekoncepter, Ambient Assisted Living (AAL), sundheds-it og universelt design, samt offentlige aktører (kommuner, plejehjemsledere etc.) og netværker, klynger og andre interesserede aktører. 

Indholdet i Eksportrådets pakketilbud

Messepakke LIGHT 

 • Plug-and-play-udstillingspakke på innovationsplatformen AVENEO inkl. speakers slot, pressedækning og netværksevent CareNight

Deltagerpris: 1.200,- Euro (~ 9.000,- DKK) eks. tysk moms. Messepakke LIGHT skal bookes direkte hos Aveneo-teamet. Eksportrådet formidler gerne kontakten. 

Messepakke PLUS 

 • Messepakke LIGHT 
 • Eksportrådets messeprogram inkl. 20 rådgivningstimer med 50% tilskud
 • Pre-møde i Denmark
 • Praktisk hjælp før og under messen
 • Individuelle mødeaftaler på messen
 • Mulighed for at deltage i besøgs-program Deluxe til reduceret pris

Deltagerpris: 20.550,- DKK eks. moms pr. virksomhed inkl. udstilling.

Besøgsprogram DELUXE 

 • Pre-møde i Danmark
 • Skræddersyet 2-dags-besøgsprogram på messen og til relevante institutioner i Nürnberg og München
 • Adgangsbillet Altenpflege
 • Let frokost og snacks på turen
 • Lokal transport
 • Pressedækning
 • Deltagelse i netværksevent CareNight

Deltagerpriser:
Virksomheder: 9.660,- DKK eks. moms pr. deltager, reduceret pris for flere deltagere fra virksomhed.
Kommuner og organisationer: 6.850,- DKK eks. moms pr. deltager. 

Opfølgende aktiviteter kan aftales individuelt med Eksportrådet. 

Bemærk, at rejsen til og fra München/Nürnberg samt hotelomkostninger ikke er inkluderet i deltagerprisen.

Tilmelding og yderligere information

Er du interesseret i at deltage på Altenpflege 2017 sammen med Eksportrådet skal du give interessetilkendegivelse inden 20. januar 2017 til Judith Niehaus, judnie@um.dk, T. 0049 171 30 96 221. 

Download Eksportsrådets tilbud på Altenpflege 2017

Besøg Altenpflege 2017's officielle hjemmeside

Eventuelle spørgsmål kan også rettes til Judith Niehaus, Eksportrådet i München, eller du kan henvende dig til Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed, Lene Vistisen, seniorkonsulent og netværkskoordinator for Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi, levi@welfaretech.dk, T. +45 3176 4331. 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png