WHINN-2017-EXHIBITION.jpg

Bliv udstiller på WHINN EXHIBITION 2017

Del med dit netværk:

Vær med, når Welfare Tech udstiller med medlemmer og andre aktører i branchen på WHINN EXHIBITION 2017, den 10. - 11. oktober i Odense Congress Center.

Vis dine innovative løsninger frem på WHINN EXHIBITION 2017, den 10. - 11. oktober i Odense Congress Center, i forbindelse med WHINN 2017 – Week of Health & INNovation. I løbet af de to messedage danner kongrescenteret ramme for en lang række konferencer og events inden for sundheds- og velfærdsinnovation, og tiltrækker målgrupper fra hele verden, som interesserer sig for sundhedsdata, telemedicin, robotter & droner, hjælpemidler, hygiejne og meget mere. 

WHNN EHXIBITION er det centrale mødested på WHINN, som binder alle arrangementerne sammen. I pauser og mellem konferencer mødes deltagerne i udstillingsområdet, ligesom der også i år forventes deltagere, som alene kommer for at gå på opdagelse i udstillingen. 

- WHINN EXHIBITION er en unik udstillingsmulighed for virksomheder, der har produkter inden for temaerne på konferencerne og eventene på WHINN. Mange af aktiviteterne er internationale, så du kan som dansk virksomhed fremvise dine produkter og løsninger til et internationalt marked fra ”din egen baghave”, siger Christian Graversen, administrerende direktør i Welfare Tech. 

Optimer din synlighed på fælles udstillerstand

Welfare Tech arrangerer igen i år en fælles udstilling på WHINN EXHIBITION, hvor medlemmer andre velfærdsteknologiske aktører kan fremvise og demonstrere deres velfærdsfremmende løsninger. Vi har reserveret 96 kvadratmeter og garanterer stor aktivitet på standen.

Prisen for udstilling på Welfare Techs fællesstand er blot 9.500,- kr. 

Med i prisen får du:

  • 6 kvadratmeter udstillingsplads under de to messe- og konferencedage
  • Gulvtæppe, lys, el og cafébord (du medbringer selv roll-up eller lignende)
  • Topplacering centralt for konferenceudgangene, buffet og loungeområde
  • Support fra Welfare Tech op til og under udstillingen
  • Én adgangsbillet pr dag til én person på udstillingspladsen, er inkluderet forplejning.

Standpladserne uddeles efter ”først-til-mølle-princippet”. 

Gennemprøvet koncept

Konceptet for fællesstanden er gennemprøvet ved tidligere konferencer og messer, hvor både små og store virksomheder har udstillet side om side. Mangfoldigheden og diversiteten i de udstillede løsninger skaber stor aktivitet og synlighed omkring fællesstanden. Den er derfor en attraktiv mulighed for særligt små, innovative virksomheder.

Læs også Innovation, fremtidsvisioner og velfærdsteknologi indtog Odense Congress Center, fra WHINN 2016  

Medlemsrabat, hvis du har brug for mere plads?

Er din virksomhed eller organisation medlem af Welfare Tech og ønsker I en større udstillingsplads end de 6 kvadratmeter, som Welfare Tech kan tilbyde på fællesstanden, kan I få 10% i rabat på standpladser i det øvrige udstillingsområde på WHINN EXHIBITION.

- Tilbuddet til Welfare Techs medlemmer betyder, at vi kan få nogle af de mindre og utrolig innovative virksomheder med. Det er disse virksomheder, der kan være med til at fortælle historien om, hvorfor Odense og Danmark er en fantastisk platform for velfærdsteknologiske virksomheder, siger Michaela Andersen, projektchef for WHINN

- For virksomhederne betyder det, at de vil blive eksponeret til en stor gruppe af nationale og internationale potentielle kunder, partnere og investorer. Vi håber dette kan være med til at danne grundlag for vækst for virksomheden og derigennem for det danske velfærdsteknologiske marked, siger Michaela Andersen.

Book standplads i dag

Er du interesseret i at udstille på WHINN EXHIBITION kan du kontakte konsulent Sarah Primsø, Welfare Tech, T. +45 5133 4642, spri@welfaretech.dk, og høre nærmere.

Læs mere om WHINN’s konferencer og events

Støttes af

Welfare Tech er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png