Welfare-Tech-Award.jpg

Du kan nå det endnu….

Del med dit netværk:

Hvem skal vinde Welfare Tech Award 2017? Du kan frem til 3. april indstille din kandidat, som du synes har fortjent prisen, som årets aktive, engagerede og værdiskabende medlem.

Welfare Tech vil gerne fejre og belønne de medlemmer, der har ydet en særlig indsats og skabt værdi for klyngen. Vi indstiller derfor til en pris, Welfare Tech Award, som vi vil uddele på den årlige netværksevent, som ligger i forlængelse af generalforsamlingen.

Prisen gives til et medlem, der inden for det seneste år har skabt værdi for sig selv og andre medlemmer af Welfare Tech-klyngen via samarbejde og nytænkende tiltag.

Der er åbent for indstillinger af kandidater til prisen frem til og med 3. april 2017 via dette link Indstillingen er lukket for i år.

Det er medlemmerne selv, der indstiller kandidater. Alle, der arbejder i en virksomhed eller organisation, som er medlem af Welfare Tech, kan indstille til prisen. Se medlemsoversigt. Du kan indstille din egen virksomhed eller organisation, eller du kan indstille et andet medlem, som du synes har fortjent prisen. 

  Vinderen udvælges af en komité, som lægger vægt på følgende kriterier:

  • at medlemmet inden for det seneste år har skabt værdi for sig selv og andre medlemmer af Welfare Tech
  • at medlemmet inden for det seneste år har samarbejdet med andre Welfare Tech medlemmer
  • at medlemmet inden for det seneste år har udvist nytænkende tiltag for Welfare Tech netværket, der kan komme andre medlemmer til gode

Efter 3. april 2017 vil komiteen gennemgå indstillingerne og udvælge dét medlem, der skal modtage Welfare Tech Award 2017.

Vinderen kåres på den årlige netværksevent, som ligger i forlængelse af Welfare Tech generalforsamling, den 24. april 2017, kl. 16:00 – 19:00.

Præmien er...

Vinderen får en gratis plads på Welfare Techs fællesstand i WHINN EXHIBITION, den 11.- 12. oktober 2017 i forbindelse med WHINN - Week of Health and INNovation samt et diplom, en pokal og en artikel på Welfare Tech’s hjemmeside og i nyhedsbrevet.

Yderligere information

Har du spørgsmål til indstillingen til prisen, Welfare Tech Award 2017, kan du tage kontakt til en af Welfare Techs konsulenter.  

Støttes af

Welfare Tech er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png