Commercial Board ekspertsparring til virksomheder

Få innovationssparring med Innovation Board

Med Innovation Board kan du helt gratis få et ekspertpanel til at vurdere jeres forretningsidé, produkt og ”go-to-market” strategi og komme med værdifulde input til jeres forretningsudvikling.

Er innovativ velfærdsteknologi og sundhed højt på din virksomheds agenda? Står I med et innovativt produkt, der er klar til at ”go to market”? Eller har I et innovativt produkt, som er i sidste fase, inden det kan bringes på markedet?

I april-maj måned har du mulighed for at møde et håndplukket ekspertpanel, som giver uvildig sparring om lige netop jeres produkt og jeres udfordring. Ekspertpanelet er sammensat af virksomheder, fagpersoner og kommuner, som tilsammen kender både det offentlige og det private marked indgående, ikke mindst når det kommer til sundhedsområdet og den nyeste velfærdsteknologi.

Tidligere ekspertpaneler har blandt andet været sammensat af personer fra IBM, Phillips Healthcare, Zealand Care, Region Hovedstaden og Københavns Kommune.

Innovation Board er del af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi, som har kontakt til virksomheder, kommuner og videnpartnere. Alle ønsker, at virksomhedernes løsninger opfylder det offentliges og borgernes behov bedst muligt og sidder inde med viden, der er værdifuld for de andre partnere. Det kommer til udtryk ved Innovation Board.

- Innovation Board er en koncentreret session, hvor et panel med skarpe hjerner fra både offentlige og private organisationer er med til at give deres bud på aktuelle behov og tendenser, som har betydning for virksomhedernes løsninger. Virksomhederne får derfor mulighed for at udvikle bedre produkter, og det gavner os alle, siger Lene Vistisen, seniorkonsulent i Welfare Tech.

Forløbet

På sparringsdagen får du sparring og feedback fra ekspertpanelet. Det tager cirka én time. Inden dagen har vi i fællesskab sammensat panelet, identificeret de udfordringer du har behov for sparring om og briefet ekspertpanelet om din virksomhed. Efter sparringsdagen udarbejder vi en opsamling, der fokuserer på, hvordan feedbacken og et eventuelt videre samarbejde med eksperterne kan implementeres.

Datoen ligger endnu ikke fast, men vil blive aftalt med de deltagende virksomheder og ekspertpanelets medlemmer.

Du får:

  • Input og nye løsninger til din forretningsudvikling
  • Sparring på, hvordan din innovative løsning bringes på markedet
  • Nem adgang til eksperter og virksomheder, som har stor viden om dit område 
  • Mulighed for at møde nye samarbejdspartnere

Målgruppe

Alle virksomheder inden for innovativ sundheds- og velfærdsteknologi, som er klar eller næsten klar til markedsintroduktion af et produkt, der har stort kommercielt potentiale.

Bemærk: Der er et begrænset antal pladser. Samtidig bliver de virksomheder, hvis udfordringer og profil passer bedst til målgruppen for arrangementet, inviteret til at deltage.

Tilmeld dig til Innovation Board her 

Innovation Board er del af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png