Welfare-Tech-Award.jpg

Hvem skal vinde Welfare Tech Award 2017?

Del med dit netværk:

Welfare Tech vil gerne fejre de medlemmer, som gør en særlig indsats for klyngen. Vi indstiller derfor til en pris, Welfare Tech Award, der skal gives til et medlem, som har gjort sig særlig bemærket i det forgangene år. Det er dig som medlem, der er med til at bestemme, hvem der skal vidne prisen i 2017. Du kan indstille din kandidat nu.

Klynger er en dynamisk vækstmotor, som under de rette forhold kan skabe innovation, iværksætteri og beskæftigelse. Forudsætningen for succes er et stærkt samarbejde mellem virksomheder, videninstitutioner og den offentlige sektor. Det er også DNA’en i Welfare Tech; og med til at sikre konkurrencedygtige produkter og serviceydelser, der skaber nye arbejdspladser og eksportmuligheder og sikrer bedre kvalitet og effektivitet i social- og sundhedssektoren.

Aktive, engagerede og virksomme medlemmer er derfor alfa-omega for en klynge som Welfare Tech. Værdien skabes via medlemmernes aktiviteter, involvering og videndeling. 

Welfare Tech vil gerne fejre og belønne de medlemmer, der har ydet en særlig indsats og skabt værdi for klyngen. Vi indstiller derfor til en pris, Welfare Tech Award, som vi vil uddele hvert år på den årlige netværksevent, som ligger i forlængelse af vores generalforsamling.

I Welfare Tech er vi sammen i en forening med fokus på videndeling og samarbejde for at få større succes med sundhed og velfærdsteknologi. Med denne pris vil vi anerkende og hylde de medlemmer, der løfter os alle gennem aktiv involvering i samarbejde og videndeling, siger Christian Graversen, adm. direktør i Welfare Tech.

Indstil din kandidat

Det er medlemmerne selv, der er med til at bestemme, hvem der skal vinde prisen. Alle, der arbejder i en virksomhed eller organisation, som er medlem af Welfare Tech, kan indstille til prisen. Du kan indstille din egen virksomhed eller organisation, eller du kan indstille et andet medlem, som du synes har fortjent prisen. 

Indstilling til prisen er åben nu og løber frem til 3. april 2017

Klik på Indstilling til Welfare Tech Award 2017 og indstil din kandidat. Indstillingen er lukket for i år.

Vinderen udvælges af en komité, som vil lægge vægt på følgende kriterier:

  • at medlemmet inden for det seneste år har skabt værdi for sig selv og andre medlemmer af Welfare Tech
  • at medlemmet inden for det seneste år har samarbejdet med andre Welfare Tech medlemmer
  • at medlemmet inden for det seneste år har udvist nytænkende tiltag for Welfare Tech netværket, der kan komme andre medlemmer til gode.

Efter 3. april 2017 vil komiteen gennemgå indstillingerne og udvælge dét medlem, der skal modtage Welfare Tech Award 2017.

Præmien er...

Vinderen får et diplom, en pokal og en gratis plads på Welfare Techs fællesstand i WHINN EXHIBITION , den 11.- 12. oktober 2017 i forbindelse med WHINN - Week of Health and INNovation. Herudover får vinderen en artikel på Welfare Tech’s hjemmeside og i nyhedsbrevet.

Yderligere information

Har du spørgsmål til indstillingen til prisen, Welfare Tech Award 2017, kan du tage kontakt til en af Welfare Techs konsulenter.  

Støttes af

Welfare Tech er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png