• Forside >
  • Nyheder >
  • Bedre adgang til kliniske retningslinjer i Favrskov Kommune
2017-11-07-Bedre-adgang-til-kliniske-retningslinjer-i-Favrskov-Kommune.jpg

Bedre adgang til kliniske retningslinjer i Favrskov Kommune

Et samarbejde mellem MyMedCards og Favrskov Kommune har givet kommunens ansatte hurtig og let adgang til sundhedsfaglige informationer herunder kliniske instrukser. ”Vi har fået en kvalitetssikret og optimeret løsning, som hjælper dem, der har brug for det – nemlig vores sundhedspersonale,” lyder det fra kommunen.

Brugerdreven innovation er et af tidens store buzzwords. Men det giver også god mening at inddrage og få feedback fra dem, der i sidste ende skal købe og bruge ens løsning, når der skabes noget nyt. Det gælder ikke mindst i udviklingen af løsninger til sundheds- og plejesektoren, hvor arbejdsgangene ofte er komplekse, og der typisk er flere brugergrupper, som anvender løsningen, hver med deres specifikke behov. 

Det har også været udgangspunktet for udviklingen af MyMedCards. En digital løsning i form af en app til hospitaler og kommuner, der samler alle de relevante sundhedsfaglige informationer til sundhedsprofessionelle ét sted. 

Første version af løsningen blev udviklet af læge Sarah Bach Munkholm tilbage i 2015 ud fra et stort behov, hun selv oplevede som læge i klinikken og blandt sine sundhedsfaglige kollegaer.

Siden er løsningen blevet videreudviklet i tæt samarbejde med medarbejdere fra hospitaler og kommuner. Resultatet er, at MyMedCards i dag ikke kun giver ledere og sundhedspersonale hurtig og let adgang til vitale informationer, samlet på ét sted, de er også tilpasset de lokale informationsbehov, som den enkelte enhed måtte have. 

- Vi har i Favrskov Kommune været med til at sætte et kommunalt præg på MyMedCards. Det har resulteret i, at vi har fået en rigtig god løsning, hvor alle vores informationer er samlet ét sted, hvilket har givet os en kvalitetssikret og optimeret løsning. MyMedCards er et intuitivt, brugervenligt og effektivt produkt, som hjælper kommuner med at få relevante informationer tæt på dem, der egentlig har brug for det – nemlig vores sundhedspersonale. Derfor vil jeg selvfølgelig anbefale andre kommuner at se på denne innovative løsning, siger Peter Mikkelsen, der er ældrechef i Favrskov Kommune.

Gensidig dialog og feedback

Favrskov Kommune mødte MyMedCards første gang i 2016 på CareWare i Aarhus, hvor MyMedCards også var nomineret til årets iværksætterpris. Efter en kort dialog tog kommunen en hurtig beslutning om, at de ville købe og implementere MyMedCards. En beslutning de ikke har fortrudt. I dag er de ikke bare en af MyMedCards faste kunder, de har også været en fantastisk samarbejdspartner til at teste og videreudvikle MyMedCards PRO. 

- I Favrskov Kommune har vi mødt et utrolig engageret personale, som har resulteret i, at MyMedCards er blevet et dagligt værktøj hos sundhedspersonalet i kommunen. Favrskov Kommune er en vigtig samarbejdspartner for os, da vi bl.a. modtager løbende inputs og forslag til forbedringer. Medarbejderne har været med på udfordringen lige fra de fik app’en i hånden første gang. Bl.a. har vi filmet og givet dem opgaver, og på den måde har vi løbende kunne optimere løsningen, da vi ser, hvad der egentligt sker, når brugerne har app´en i hånden, siger Sarah Bach Munkholm, stifter og CEO i MyMedCards.

MyMedCards skaber øget tryghed og patientomsorg, da personalet føler sig mere trygge med den kvalitetsrige viden, de nu har tilgængelig lige ved hånden. Således kan personalet bevare fokus på deres faglighed og kerneopgave, nemlig borgerne. 

I nedenstående video kan du høre, hvordan ansatte i Favrskov Kommune har fundet tryghed ved at benytte MyMedCards PRO app. 

MyMedCards har p.t. dialog med adskillige kommuner i Danmark om implementering af MyMedCards PRO app. Vil du være den næste? Og har I mod på at være med til udviklingen af MyMedCards 2.0? Så kontakt MyMedCards i dag eller læs mere om, hvad det kræver, og hvad I får ud af det på www.mymedcards.dk

Løsningen MyMedCards PRO er desuden indkøbt af Region Nordjylland til alle regionens ansatte og samt Gynækologisk afdeling på Roskilde Hospital, ligesom Region Syddanmark netop nu kører test med løsningen. 

For yderligere information

Vil du vide mere om MyMedCards kan du besøge hjemmesiden: www.mymedcards.dk, eller kontakte CEO og læge Sarah Bach Munkholm, MyMedCards ApS, Sarah@mymedcards.dk, T. +45 4052 7926.

MyMedCards er medlem af Welfare Tech.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png