• Forside >
  • Nyheder >
  • Brug webinar som løftestang for mere viden og inspiration – også i en travl hverdag
2017 11 08 Brug webinar som løftestang.jpg

Brug webinar som løftestang til mere viden og inspiration – også i en travl hverdag

Med en ofte travl og presset hverdag med mange opgaver, kan det være svært at afse tid til at tilegne sig ny viden og inspiration. Ofte bruger vi meget ekstra – og dyrebar tid – når vi skal deltage på et fysisk ’gå-hjem-møde’ eller deltage på diverse arrangementer. Webinarer er gode til at give et faglig løft og ny inspiration, evt. i forbindelse med et nyt felt eller emne, som du er nysgerrig på at vide mere om. Et webinar er nemt at tilgå digitalt – og der, hvor du er.

Hvorfor deltage på webinar?

Et webinar kan ikke altid erstatte det fysiske møde, men kan være en dør ind til at skabe en ny relation eller kontakt. Og til at stille gode spørgsmål. Webinarer giver dig med andre ord lige netop den inspiration og viden, du har brug for, uden lange rejsetider og spildtid på landevejen.

Læs også Faglig viden uden rejsetid

Fra webinaret: Sådan kommer du godt i gang med OPI

Welfare Techs første webinar blev afholdt den 29. september 2017 og hed: Sådan kommer du godt i gang med OPI. Vi har spurgt én af deltagerne, hvilke muligheder et webinar giver. Morten Hoff, chefkonsulent/projektchef hos Colab Denmark, gav dette indspark:

- Brugen af webinar som løftestang for formidling af viden er interessant, da det giver mig fleksibilitet i en travl hverdag og muligheder i forhold til at deltage på tværs af geografier. Jeg ser spændende muligheder for at Welfare Tech Academy arbejder videre med webinarer – særligt mulighederne for at kommunikere og have dialog på tværs af oplægsholdere og deltagere ser jeg frem til fremadrettet. Det giver muligheder for, at man bliver inddraget og for at drøftelser formes ift. det deltagerne oplever som særligt relevant.

Det næste gratis webinar afholdes 28. november 2017 , kl. 13:00 - 13:45 som en del af Future Week Denmark og handler om 'Evalueringsmodeller - din genvej til bedre salg i sundhedsvæsnet'.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig her

Welfare Tech Academy webinar

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png