• Forside >
  • Nyheder >
  • Ny mand i Welfare Tech-teamet til økonomi- og projektstyring
2017-09-04-Ny-mand-i-Welfare-Tech-teamet-til-økonomi--og-projektstyring.jpg

Ny mand i Welfare Tech-teamet til økonomi- og projektstyring

Kurt Kiilerich Frederiksen tiltrådte den 1. august 2017 som konsulent i Welfare Tech og vil fremadrettet arbejde med projektstyring og økonomisparring.

Welfare Tech-sekretariatet har fået ny kollega. Den 1. august 2017 tiltrådte Kurt Kiilerich Frederiksen som konsulent. Kurt skal primært stå for projektstyring og give sparring på projektøkonomi. 

Kurt Kiilerich Frederiksen har arbejdet med økonomi- og projektstyring gennem mange år og har stor erfaring inden for regionalfondsprojekter, strukturfondsprojekter og REM-projekter. Han har tidligere undervist på COK-kurser om praktisk gennemførelse af EU-projekter. 

Kurt har en baggrund som cand. oecon fra Syddansk Universitet og en militær uddannelse fra Flyvevåbnet som officer af Reserven. Han har desuden gennemgået projektleder-uddannelse ved Implement og AEU’s og KU’s lederudviklingsforløb.

- Det er spændende at lære nye mennesker at kende og stifte bekendtskab med et nyt fagområde. Jeg har tidligere arbejdet med byudvikling, ph.d.-forskeruddannelse og internationale kongresser. Nu ser jeg frem til at arbejde med sundheds- og velfærdsteknologiske emner, siger Kurt Kiilerich Frederiksen.

Kurt har kontorplads i Odense. 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png