2017-09-11-Nyt-ansigt-i-event-og-WHINN-teamet-.jpg

Nyt ansigt i event og WHINN teamet

Louise Daugbjerg-Pedersen tiltrådte den 5. september 2017 som konsulent i Welfare Tech og WHINN-teamet, hvor hun skal indgå i planlægning og afholdelse af arrangementer.

Welfare Tech-sekretariatet har fået ny kollega. Den 5. september 2017 tiltrådte Louise Daugbjerg-Pedersen som konsulent i eventteamet, hvor hun afløser Sarah Primsø, der har valgt at foretage et karriereskift. 

Louise skal arbejde 50% for Welfare Tech og 50% for WHINN – Week of Health and INNovation. Den delte arbejdstid sikrer en god koordinering og synergi mellem aktiviteterne mellem de to teams. 

Louise Daugbjerg-Pedersen har en baggrund som cand.merc. international virksomhedsudvikling fra Syddansk Universitet i Kolding og kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i interesseorganisationen Technology Denmark, hvor hun bl.a. har haft ansvaret for Technology Denmarks hold af elitestuderende, kontakten til medlemsvirksomheder og elitestuderende samt planlægning og eksekvering af matchmaking-events.

- Jeg har glædet mig mest til at få et hold af kollegaer som jeg kan sparre med og lære af, siger Louise Daugbjerg-Pedersen. 

Louise har kontorplads i Odense. 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png