2018-04-12 Vinder af Welfare Tech Award 2018_LifePartners.jpg (1)

Det lykkedes: Life-Partners vandt Welfare Tech Award 2018

I forbindelse med Welfare Techs årlige generalforsamling 12. april blev medlemmet Life-Partners kåret som vinder af Welfare Tech Award 2018. Det er andet år, at prisen gives til et medlem, som har bidraget til en særlig indsats i klyngen og blandt de øvrige medlemmer. Wellness Nordic og Co-Lab Rehab & Recovery fik henholdsvis anden og tredje pladsen.

Her er et kort sammendrag fra netværkseventen og awarden med video og udtalelse fra vinderen, sidste års vinder samt begrundelsen fra dommerkomitéen.

- Det skal være let at lykkes er vores motto i Life-Partners. Og lykkes - det gør vi i fællesskab med vores samarbejdspartnere bestående af både kommuner og andre leverandører. Netværk er ikke noget værd uden aktive medlemmer. Og for at gøre det let at lykkes for alle parter, skal hvert medlem fokusere på, hvad de kan bidrage med. Ikke kun hvad de får ud af samarbejdet. For når alle bidrager og giver til fællesskabet, er vi alle vindere. Det er vores tilgang til netværk og samarbejde, siger Bo H. Iversen, salgs- og marketingchef i Life-Partners.

Se takketalen her

- Det er fantastisk at de mange timer, som vi lægger i at skabe brugbare løsninger, er med til at udfordre mindsettet for opgaveløsningen i den offentlige sektor, og at vores fokus på at gøre en forskel for borgere, pårørende og medarbejderne, bliver anerkendt med sådan en pris, siger Bo H. Iversen. - Det giver virkelig blod på tanden til at fortsætte det spændende arbejde, vi har gang, slutter Bo H. Iversen.

Det sagde dommerne om vinderen af Welfare Tech Award 2018

Dommerkomitéen bestod i år af repræsentanter fra virksomheden Zibo Athene, Københavns Professionshøjskole og Aabenraa Kommune. Sidstnævnte vandt Welfare Tech Award i 2017. Her er begrundelsen for, at Life-Partners vandt i år:

- Life-Partners er en rollemodel for det værdiskabende samarbejde mellem offentlige og private aktører, hvor der på området for ny teknologi er brug for samarbejdspartnere, og ikke blot leverandører. Life-Partners går helhjertet ind i at skabe det rigtige match mellem borgere og teknologi, og de sikrer forankring hos medarbejdere via et stærkt samarbejde. Det er en virksomhed, der ikke alene fokuserer på at sælge produkter, men også på at skabe løsninger, der virker, lyder det fra dommerkomitéen.

Dommerkomiteen har særligt lagt vægt på, at Life-Partners er dygtige til at skabe effektfulde samarbejder med kommuner, og til at indgå partnerskaber med andre virksomheder, hvor man sammen udvikler nye produkter.

Også anden og tredjepladsen blev hyldet af de godt 80 deltagere på netværkseventen.

 

2. pladsen gik til Wellness Nordic og blev overrakt til Bent Bonde, direktør 

 

3. pladsen gik til  CoLab – Recovery & Rehab. Fra venstre Birgitte Skjøedt, Ole Ryttov (Pyskiatrien Region Syddanmark), Dorte Dalkjær, Kirstine Skytt Mikkelsen

Anerkendelse af en vigtig indsats giver motiverede medarbejdere

Sidste års vinder Aabenraa Kommune, repræsenteret af Kirsten Springborg, velfærdsteknologi-koordinator, sagde om betydningen af at vinde Welfare Tech Award 2017:

- Det har været en kæmpe anerkendelse for Aabenraa Kommune at vinde prisen sidste år for det arbejde vi har gjort indenfor området. At vinde prisen har været med til at åbne nogle døren og få gang i nye samarbejder. Vi har været nævnt i en masse forskellige medier og fået mange nye relationer. Og så er medarbejderne også rigtig stolte. Det er en rigtig god motivation til at arbejde videre med der her felt.

Læs også Få tips til at skabe værdi med dit netværk

Se flere billeder og citater fra dagen på Instagram og Twitter #WTAWARD2018

Foto: Welfare Tech

 

 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png