2018-04-12-Sådan-skaber-du-værdi-via-dit-netværk.jpg

Få tips til at skabe værdi via dit netværk

Samarbejde og netværke er vigtige ingredienser, når du vil skabe resultater. Sådan lød budskabet, da professor og ph.d. Jane Clemensen, på Welfare Techs årlige netværksevent, gav tips og gode råd til, hvordan man bruger sit netværk som springbræt til succes. Se eller gense interviewet med Jane Clemensen her.

Vejen til succes indenfor sundhedssektoren kræver samarbejde og brug af netværk. Det er DNA’en i Welfare Tech og et pejlemærke for professor og ph.d. Jane Clemensen fra H. C. Andersens Børnehospital og Center for Innovativ Medicinsk Teknologi, CIMT på OUH Odense Universitetshospital. Hun har gennem hele sin karriere, først som sygeplejerske, senere som forskningsleder, konsulent og innovationschef, og nu også professor, haft et stærkt fokus på at bruge og opbygge sit netværk, for hele tiden at være på forkant. 

- Det der kendetegner min karrierevej er min nysgerrighed og det at gribe mulighederne, når mulighederne viser sig. Og ikke være bange for det, lød det fra Jane Clemensen, da hun på Welfare Techs generalforsamling og årlige netværksevent delte ud af sine tips til, hvordan man skaber værdi og succes gennem sit netværk. 

- Tal ikke kun med dem du kender i forvejen, men stil dig åben over for alle de nye, og dem du tror mindst på vil give dig noget godt med hjem, Det er tit der, det viser sig, at man kan bruge det senere hen, lød det.  

Se eller gense interviewet med Jane Clemensen og få sidst hendes råd til henholdsvis de offentlige aktører, de private virksomheder og forsknings- og videninstitutionerne. 

 

 

- Når du tør tage en chance, så bringer det noget rigtig godt med sig. Men du kan ikke gøre det alene, siger Jane Clemensen H. C. Andersens Børnehospital, Center for Innovativ Medicinsk Teknologi, CIMT, på OUH Odense Universitetshospital.

Læs også Sådan får du succes gennem samarbejde og netværk

 

 

Kontakt

Jane Clemensen

Professor, ph.d.

OUH Odense Universitetshospital

HC Andersens Børnehospital og Center for Innovativ Medicinsk Teknologi

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png