Demtech_ny.jpg

En nemmere indgang ind på nye internationale markeder

Er du interesseret i en nemmere indgang ind på nye internationale markeder og direkte adgang til potentielle samarbejdspartnere? Så læs videre om vores fact-finding tur til Catalonien, 25.-28. september 2018.

Catalonien er en region med en sundhedssektor i stigende udvikling og er dermed et spændende marked for danske velfærdsteknologiske virksomheder og organisationer.

Welfare Tech og den catalanske klynge Mental Health Cluster inviterer på fact-finding tur til Barcelona i Catalonien. Her får du en unik – og nemmere - indgang ind på et nyt og spændende marked. Fact-findingturen til Catalonien giver dig mulighed for at afdække et eventuelt markedspotentiale og muligheder for strategiske samarbejde med private og offentlige aktører.

Du får i løbet af turen også mulighed for at præsentere produkter, løsninger og projekter for mulige kunder og samarbejdspartnere.

Se programmet til fact-finding tur til Catalonien

Lasse Cederquist, direktør fra virksomheden 2Trace A/S har tidligere mødt repræsentanter fra den catalanske klynge Mental Health Cluster og tager med på den kommende fact-finding tur.

- Vi har samarbejdet med catalanske teknologivirksomheder nogle år og det ser ud til, at der er ved at være en meget interessant klynge af virksomheder i området. Ved at deltage i de aktiviteter, som Welfare Tech skaber sammen med den catalanske klynge, får vi mulighed for at åbne et nyt marked. Derudover har vi fået et meget positivt indtryk af villigheden til at investere i ny teknologi i det catalanske sundhedsmarked, siger Lasse Cederquist, som regner med at få sat møder op, så hele ugen er booket – og brugt effektivt.

Få identificeret dine relevante testpartnere

Da den catalanske klynge Mental Health Cluster besøgte Danmark tilbage i juni, deltog Bent Bonde, direktør i Wellness Nordic. Det resulterede efterfølgende bl.a. i to konkrete testforløb på et catalansk plejehjem. Bent Bonde er derfor ikke tvivl om, at tiden og ressourcerne brugt på en tur til Catalonien er givet godt ud:

- Vi har i forvejen en forhandler i Spanien (Arjo Huntleigh), men vi har erfaring for, at vi kan booste salget, hvis vi kan skabe nogle testprojekter som reference eller besøgssted for andre potentielle kunder, siger Bent Bonde og fortsætter:

- Vi er derfor også tilfredse med, at vi allerede under den catalanske klynges delegationstur i Danmark fik identificeret flere relevante testpartnere og allerede har fået aftalt et konkret testprojekt med en af disse partnere. Vi har godt udbytte af at arbejde i netværket og kommer derfor også med til Catalonien, siger Bent Bonde.

Læs også Catalansk delegation indtog Danmark

 Demtech Mental Health Cluster

Den catalanske klynge Mental Health Cluster besøgte i juni Danmark. Nu er det deres tur til at vise frem i Catalonien 25.-28. september 2018. Foto: Welfare Tech

- Det er et rigtigt godt program, Mental Health Cluster har sat sammen, og det bliver fantastisk at besøge deltagerne fra den delegation, der har været i Danmark. Catalanerne kan nu vise deres institutioner frem med tanke på det, de har set og oplevet under deres besøg i Danmark, siger Karen Lindegaard (Welfare Tech), som er med på fact-finding turen.

Så er du interesseret i det catalanske marked for sundhedsteknologi – eller i at finde kompetente europæiske partnere på demens- og psykiatriområdet, så er programmet det helt rigtige for dig.

Reserver dagene 25.-28. september 2018 i din kalender og tilmeld dig her

Interesseret i det tyske marked? Læs også om vores guided fact-finding tur til Tyskland d. 24.-26. oktober.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png