Velfærdsteknologisk-Vækstløft_NY1.jpg

Har din virksomhed vækstpotentiale?

Det kan du finde ud af den 11. september hos Welfare Tech i Odense, hvor vi afholder informationsmøde om programmet Velfærdsteknologisk vækstløft. Det kan både understøtte og booste et uforløst vækstpotentiale i din virksomhed.

Welfare Tech står sammmen med Væksthus Syddanmark bag et program, Velfærdsteknologisk vækstløft, som skal booste væksten i virksomheder med vækstpotentiale indenfor sundheds- og velfærdsområdet. 

Den 11. september inviterer vi til et informationsmøde, hvor du får praktisk information om programmet og overblik over, hvilke gevinster og værdi, der ligger i det for din virksomhed. Du vil også høre om, hvordan du som virksomhed kan deltage og få nogle konkrete eksempler på, hvad andre virksomheder har opnået med en solid plan for deres vækst. De vil ærligt fortælle om deres succeser og gevinster såvel som de faldgruber, de ser for virksomhederne.

- Den vækstplan, som vi har udarbejdet gennem Sund Vækst-forløbet, har givet os mod til at investere endnu mere i virksomhedens nye produkter. Vores samarbejdspartnere og kunder, mærker, at vi tror mere på os selv, og det påvirker allerede salget positivt, siger Bjørn Wennerwald fra Wavecare, der vil fortælle om sine erfaringer.

Informationsmødet vil give dig konkrete eksempler på, hvordan et vækstløft-forløb kan foregå i regi af programmet Velfærdsteknologisk Vækstløft.

- Programmet hjælper den enkelte virksomhed til at se, hvordan en vækstplan kan hjælpe dem til at skabe vækst i virksomheden. Virksomheder som deltager i projektet, skal have vækst som fokus, ikke projektadministration, rapportering eller lignende, og det hjælper vi med at holde fokus på ved at følge og vejlede virksomhederne, siger projekleder Kurt Frederiksen, Welfare Tech

Med velfærdsteknologisk vækstløft kan virksomheder med vækstpotentiale få op til 50 % tilskud til køb af konsulentbistand til udarbejdelse af en vækstplan. Virksomheden vælger selv, hvilken konsulent, der skal hjælpe dem med at udarbejde vækstplanen, men kan få vejledning fra Welfare Tech til at vælge. Herefter kan de kvit og frit bruge vækstplanen i deres bestræbelser på vækst. 

- De virksomheder som via dette projekt får fokus på strategiske tiltag oplever, at qua de får økonomisk støtte, at det de søger støtte til, får de gennemført hurtigere og/eller på et højere kvalitetsniveau end de ellers ville have gjort, siger projektkonsulent Eigil Pedersen, Væksthus Syddanmark.  

Informationsmødet finder sted tirsdag den 11. september 2018, kl. 15:00 – 17:00 i Forskerparken, Odense. 

Vi håber også at se dig, så du sammen med andre virksomheder kan sætte kursen mod øget vækst og blive klædt på til at deltage i et spændende udviklingsforløb, som hjælper dig skridtet videre op ad vækststigen. 

Tilmeld dig her – og se program og yderligere information

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png