2018-08-07-Techsauce-Global-Summit-i-Thailand.jpg

Nordisk sundhedsinnovation udbredes i Sydøstasien

Interessen for nordisk sundhedsinnovation og vores proaktive brug af teknologi i sundhedsvæsenet vækker stor interesse i udlandet. Senest trak fem nordiske virksomheder fuldt hus da de præsenterede den nordiske tilgang på en af årets mest markante teknologikonferencer, Techsauce Global Summit i Thailand.

Den sydøstasiatiske teknologikonference, Techsauce Global Summit, blev for syvende år i træk afholdt den 22.-23. juni 2018 i Bangkok. Flere end 10.000 deltagere fra Sydøstasien og resten af verden var mødt frem for at høre og diskutere fremtidens teknologier og samarbejdet mellem store globale teknologiledere, små start-ups og venture kapitalister. 

Som noget nyt introducerede Techsauce Global Summit i 2018 en Health Tech Stage, der satte særligt fokus på sundhedsteknologi; et emne, der står højt på dagsordene over hele kloden.

Tiltaget udspringer af et dansk-thailandsk samarbejde mellem danske RUFF & CO. Business Innovation og Techsauce. I samarbejde med Dr. Sakunee Niranvichaiya, CEO i Chiiwii LIVE, og partnere fra Techsauce har Susie A. Ruff fra RUFF & CO. Business Innovation planlagt og gennemført Health Tech Stage, der særligt gav mulighed for at udbrede kendskabet til nordisk sundhedsinnovation til Sydøstasien. 

- Samskabelsen af Health Tech Stage med Techsauce og Dr. Sakunee gav en kæmpe mulighed for at dele nordisk erfaring og resultater i brugen af ​​ny teknologi og ’Deep Tech’ inden for sundhedssektoren, siger Susie A. Ruff, RUFF & CO.

Indblik i en nordisk styrkeposition

Med deres store erfaring inden for sundhedsinnovation førte Susie A. Ruff og Dr. Sakunee Niranvichaiya deltagerne gennem et spændende hel-dagsprogram med fokus på muligheder og udfordringer ved sundhedsteknologi. 

Eksperter fra Health Tech virksomheder fra hele Norden deltog med præsentationer og som paneldeltagere og delte deres erfaring og viden fra den nordiske tilgang. Blandt dem var OpenTeleHealth, Lykkegaard Studios og RUFF & Co. Business Innovation fra Danmark; Peili Vision og GoodLife Technology fra Finland; og Moonwhale fra Sverige.

- De nordiske lande har en styrkeposition inden for Health Tech. Kombineret med vores brugerdrevne og behovsdrevne tilgang, der involverer patienter og borgere i udviklingsprocessen af ​​produkter og tjenesteydelser til sundhedspleje, er vi kommet langt. Vi er meget glade for, at dele dette i Sydøstasien ved at inddrage flere gode Health Tech-virksomheder fra Norden, siger Susie A. Ruff. 

Det store antal deltagere på Health Tech Stage vidnede om, at interessen er stor for at høre om den nordiske tilgang til sundhedsinnovation og sundhedsteknologi. Og ikke mindst var der stor interesse for at høre om mulighederne for at samarbejde på tværs af landegrænser. 

Blandt emnerne, der blev belyst og diskuteret var:

  • Behovet for brugerdreven sundhedspleje og sundhedsteknologi: Hvorfor er det så vigtigt at fokusere på borgere, patienter og sundhedspersonale behov?
  • Nye teknologier på vej ind i sundhedssektoren: Brugen af Blockchain, Virtual Reality og anden Deep Tech.
  • Hvordan designer vi sundhedsteknologi til den aldrende befolkning; i Europa og i Asien? 
  • Samarbejde mellem virksomheder, start-ups og SMV'er: Hvad søger investorerne? 
  • Fremtiden for sundhedsteknologi på hospitaler, i hjemmepleje mm.
  • Data i sundhedssektoren: Hvordan gør vi på tværs af landegrænser?

For yderligere information

Læs mere om Techsauce Global Summit 2018 

Har du og din virksomhed brug for rådgivning eller hjælp til internationalisering og market entry kan du kontakte Susie A. Ruff, RUFF & CO. Business Innovation, T. +45 2460 4176, sar@susieruffbusiness.dk.

Susie A. Ruff, RUFF & CO. Business Innovation, har arbejdet inden for sundhedsinnovation de sidste 9 år. Hendes erfaring og ekspertise er blandt andet baseret på hendes arbejde som direktør for Center for Sundhedsinnovation, der omfatter 8 hospitaler i Københavnsområdet, rådgivning og assistance til Health Tech startups og SMV'er og som ekstern lektor inden for sundhedsinnovation på Copenhagen Business School.

Læs mere på susieruffbusiness.com

RUFF & CO. Business Innovation og OpenTeleHealth er medlem af Welfare Tech.

Kontakt

Susie A. Ruff

CEO & Founder

RUFF & CO. Business Innovation

T: + 45 2460 4176

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png