• Forside >
  • Nyheder >
  • Tag på vidensrejse til RehaCare i Düsseldorf og spar en (dyr) standplads
2018-08-29-Tag-på-vidensrejse-til-RehaCare-.jpg

Tag på vidensrejse til RehaCare i Düsseldorf og spar en (dyr) standplads

RehaCare 2018 i Düsseldorf er Europas største messe inden for rehabilitering, pleje og genoptræning af ældre og handicappede. Tag med WelfareTech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi m.fl. på ’vidensrejse’ og få alt det gode fra messen. Du sparer pengene til en stand.

Mange større danske virksomheder inden for velfærdsdomænet har indledende erfaring med nærmarkederne, som bl.a. Norden og Tyskland. Samtidigt har de store aktører måske også deltaget på en af de store europæiske messer. Men før et egentligt salgsfremstød i udlandet kan lade sig gøre – og før den flotte og forkromede stand bygges på en af messerne, så skal der foretaget en masse forarbejde. 

Et af hovedformålene med Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi er at sikre an øget kommercialisering af branchens virksomheder og teknologier. Et særligt fokus på internationalisering har til formål at fremme eksportmulighederne for netværkets medlemmer.

- RehaCare i 2018 er den store version af messen, der foregår i de lige år. I år deltager mere end 25 danske virksomheder i den danske pavillon ledet af brancheforeningen Danish.Care, siger Anders Lyck Fogh-Schultz, seniorkonsulent i Welfare Tech, og fortsætter:

- Vores ’vidensrejse’ til den store RehaCare-messe i Düsseldorf henvender sig således til nogle af de mange virksomheder, der blot er på ’detektivarbejde’, men gerne vil besøge en af de store toneangivende europæiske messer uden at have egen stand. De vil gerne netværke med andre virksomheder og fageksperter på det tyske marked.

Vidensrejsen til RehaCare i Düsseldorf skal sikre, at endnu flere danske virksomheder får adgang til det tyske marked – for derigennem at påbegynde en spændende internationaliseringsproces, der kan føre til nye styrkepositioner for den samlede danske branche.

Tag med på vidensrejse til RehaCare i Düsseldorf 26.-29. september 2018

Rejsen er iværksat af Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut, der som GTS-institutter, kender domænets virksomheder rigtigt godt – og som begge har stor viden om behovet for dansk sundheds- og velfærdsteknologi ude i verden.

Om RehaCare 2018

Messen i Düsseldorf har en international profil og er mødestedet for nøglepersoner fra hele verden inden for sundhedssektoren. Besøgende fra 70 forskellige lande har deltaget i messen, som i 2017 bød 39.000 gæster velkommen til i alt 780 stande.

RehaCare besøges både af producenter, forhandlere og agenter samt sundhedsprofessionelle inden for hospitals- og plejesektoren og af brugere og patientorganisationer indenfor velfærds- og rehabiliteringssektoren.

Læs mere på www.rehacare.com

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png