2018-12-07-Book-din-stand-på-NeuroRehab-2019--.jpg

Book en stand på NeuroRehab 2019

Er du leverandør af produkter til pleje, træning og/eller rehabilitering har du mulighed for at præsentere din løsning og komme i dialog med over 400 deltagere, som alle arbejder med eller interessere sig for neurorehabilitering af mennesker med hjerne- og rygmarvsskade.

NeuroRehab 2017 var en stor succes, og planlægningen til NeuroRehab 2019 er i fuld gang. Allerede nu, kan du sikre dig en udstillingsstand på konferencen, som holdes i DGI-byen i København, den 17. juni 2019. Konferencen henvender sig til læger, plejepersonale, terapeuter, psykologer, forskere, administratorer, studerende, patienter, firmaer og andre, der ønsker indsigt i kvalitetsbegrebet inden for neurorehabilitering. Ønsker du at deltage i konferencen, er det også muligt booke en billet.

Book billet til NeuroRehab 2019

Bliv udstiller på markedspladsen 

Som udstiller bliver du en del af en markedsplads, hvor et udbud af rehabiliteringsteknologier, hjælpemidler og produkter til pleje udstilles. 

- Udstillere får kontakt til over 400 deltagere, som alle arbejder eller interessere sig for neurorehabilitering. Vi har afsat god tid om morgenen til at deltagerne kan gå rundt hos udstillerne, ligesom vi har indlagt en god lang frokostpause, siger medarrangør Tina Myung Polvsen, VihTek - Videncenter for velfærdsteknologi.

Book en stand

Der er i alt otte udstillingspladser på markedspladsen på NeuroRehab 2019. Din virksomhed kan nu booke en af pladserne. Ved tildeling af standene bliver der lagt vægt på, at produkterne falder inden for målgruppen, at der samlet set er variation i de udstillede produkter, og at de har en sammenhæng med konferencens emner. Dvs. træningsudstyr, som anvendes i neurorehabilitering samt produkter inden for pleje og rehabilitering til det neurofaglige område. 

Standene placeres i foyerarealet i DGI-byen. Konferencens deltagere vil besøge standene ved registrering og i kaffe- og frokostpauserne. Standleje inkluderer udstillingsplads 2x3m2 (højde: 2,40m), deltagelse i det faglige program samt virksomhedspræsentation i deltagermateriale. 

Pris for en stand er 8.000,- kr. inkl. mons. 

Book din standplads og se flere oplysninger

Interessen for standpladser har været stor, og alle stande er bookede. Ønsker du at komme på venteliste, hvis der bliver en stand ledig, så send en mail til: tina.myung.birkild.povlsen@regionh.dk

Kvalitet i neurorehabilitering 

Som deltagere på NeuroRehab 2019 vil du få dybere indsigt i kvalitetsbegrebet indenfor neurorehabilitering. Forskere på området vil bl.a. diskutere, hvad det betyder, når vi går fra neutrale til sociale netværk. Du vil høre, hvordan data kan bruges til at øge kvaliteten inden for neurorehabiliering. Og du vil få indblik i, hvordan fagpersoner og borgere oplever kvalitet forskelligt inden for neurorehabiliering. NeuroRehab 2019 vil opdatere dig på den nyeste forskning og teknologi inden for neurorehabilieringsområdet, og du vil få mulighed for at komme i dialog med førende eksperter samt udbydere af rehabiliteringsteknologier. 

For yderligere information

NeuroRehab 2019 er arrangeret af Neurologisk klinik, Klinik for ergo- og fysioterapi, Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering/Traumatisk Hjerneskade, Klinik for Rygmarvsskade på Rigshospitalet samt VihTek – Videncenter for velfærdsteknologi, Region Hovedstaden.

Har du spørgsmål til booking af udstillingsstand eller konferencen generelt, er du velkommen til at kontakte Tina Myung Polvsen, udviklingskonsulent og sekretariatsansvarlig for NeuroRehab, T. +45 2115 1746, tina.myung.birkild.povlsen@regaionh.dk   

Læs mere om NeuroRehab 2019 

VihTek - Videncenter for velfærdsteknologi og Region Hovedstaden er medlem af Welfare Tech. 

Kontakt

Tina Myung Povlsen

Udviklingskonsulent og sekretariatsansvarlig Fysioterapeut og c​and.scient.san.publ.

Region Hovedstaden

VihTek - Videncenter for velfærdsteknologi

T: +45 2115 1746

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png