mand-cyklende-på-linje.jpg

20 nye virksomheder på Markedspladsen på OPIguide.dk

OPIguide.dk: En nem(mere) indgang til en professionalisering af offentlig-privat innovationssamarbejde (OPI) for virksomheder og kommuner. Nu er OPIguide.dk opdateret med 20 nye virksomheder på Markedspladsen, nye cases og værktøjer.

Hvor kan du (nemt) se relevante og aktuelle produkter og løsninger inden for sundheds- og velfærdsteknologi, som offentlige aktører søger? Og hvordan gør du kommunerne opmærksom på, at du har lige netop DEN løsning, en given kommune efterspørger?

Markedspladsen på OPIguide.dk giver både dig som virksomhed – og som kommune - et samlet overblik over relevante og aktuelle produkter og løsninger inden for sundheds- og velfærdsteknologi.

Du kan se, hvilke konkrete behov offentlige aktører søger, se kommende udbud og deltag i markedsdialog, hvor du kan kommentere på udvikling af nye løsninger.

Og så har du mulighed for at oprette en profil på Markedspladsen (gratis for virksomheder), søge og finde produkter og løsninger.

Lige nu på Markedspladsen:

Her kan du se hvad virksomheden Chromaviso har fået ud af et OPI-samarbejde:

Fakta om Markedspladsen på OPIguide.dk

Markedspladsen kører på platformen Comdia, der er en åben database for bl.a. produkter og teknologier inden for sundhed og velfærdsteknologi. Databasen skal gøre det nemmere for virksomheder at komme i dialog med den offentlige sektor og skabe en effektiv indgang.

Projektet Erhvervsrettet OPI udspringer af det tværregionale projekt: OPI-Lab: Laboratorium for offentlig-privat innovation og velfærdsteknologi, som udviklede portalen OPIguide.dk. Projektet løber frem til 31.12.2018.

Læs om projektet Erhvervsrettet OPI – OPIGuide.dk

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png