• Forside >
  • Nyheder >
  • Mød din næste samarbejdspartner: deltag i WHINN Matchmaking
2018-10-10-WHINN-matchmaking.jpg

Mød din næste samarbejdspartner: deltag i WHINN Matchmaking

Kom til WHINN, årets internationale konference inden for sundhed og velfærdsteknologi, og deltag i WHINN Matchmaking. Udnyt det store potentiale, der ligger i at mødes målrettet med andre deltagere, som kan blive din næste samarbejdspartner.

Mød 2.000+ eventdeltagere, der alle arbejder med sundhed og velfærdsteknologi, når du i oktober i Odense har den unikke mulighed for at møde din næste samarbejdspartner i den såvel nationale som internationale deltagerskare.

Hvad enten du ønsker at sælge, købe eller udvikle produkter, så kan du finde nye samarbejdspartnere til WHINN Matchmaking. Mange vil også deltage for at skabe kontakter som grundlag for at udvikle projektsamarbejder.

Fordelen ved mange deltagere er naturligvis en bred pallette af muligheder, men det bliver let som at lede efter en nål i en høstak, når du ønsker at møde andre relevante deltagere.

Målret og planlæg dine møder

WHINN Matchmaking giver dig mulighed for at målrette dine møder med andre deltagere, som du finder relevante. Med WHINN Matchmaking kan du via den digitale platform på forhånd udvælge og planlægge, hvem du ønsker at mødes med. Under selve WHINN-konferencen kan du således afvikle møder i afgrænsede tidsrum under et set-up med mødeborde, der minder om en slags speeddating.

- WHINN Matchmaking giver deltagerne en unik mulighed for at møde repræsentanter fra både virksomheder, regioner, hospitaler, universiteter og forskningsinstitutter, som enten tilbyder eller efterspørger innovative løsninger og nye samarbejder, siger Lene Vistisen, seniorkonsulent i Welfare Tech, og fortsætter:

- Vi, i regi af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi, er glade for igen at stå bag WHINN Matchmaking for at være med til at skabe grobund for relevante møder, som ikke så nemt etableres ellers. Når der er afgrænset tid, og god understøttelse af matchmøder, får alle på effektiv vis mulighed for hurtigt at afklare, om de vil planlægge et nyt og mere uddybende møde senere og om der er baggrund for et yderligere samarbejde, siger Lene Vistisen.

Hvorfor skal du deltage?

  • Udvid dit netværk - dan grænseoverskridende kontakter
  • Udforsk hvilke sundheds – og teknologiske løsninger, der er på markedet
  • Hør hvad kommuner og hospitaler efterspørger
  • Få mulighed for at samarbejde med forsknings – og innovationsmiljøer
  • Samarbejd med andre private virksomheder om at levere samlet løsninger
  • Dan netværk med andre offentlige og lær af hinanden 

Hvad skal du gøre?

I år har vi gjort det ekstra nemt for dig. Du skal blot tilmelde dig WHINN og fortsætte med at oprette din matchmakingprofil i samme platform.

Læs mere om eventen WHINN Matchmaking eller tilmeld dig direkte på WHINNs hjemmeside her, hvorefter du modtager mere information om matchprocessen.

WHINN Matchmaking afholdes af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi med støtte fra Uddannelses- og forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png