• Forside >
  • Nyheder >
  • Sundhedsklynge fra Catalonien besøger Welfare Tech i Odense
Demtech_ny.jpg

Sundhedsklynge fra Catalonien besøger Welfare Tech i Odense

Welfare Tech og Mental Health Cluster fra Catalonien har indgået et samarbejde, som skal bygge bro mellem det nordlige og sydlige Europa inden for teknologibaseret demenspleje. Som en del af projektet DEMTech besøger den catalanske klynge Odense den 13. og 14. juni 2018 for at finde nye, potentielle samarbejdspartnere.

Medlemmer af Welfare Tech har i forbindelse med besøg fra den catalanske klynge mulighed for at møde Mental Health Cluster, netværke og få indblik og forståelse for det catalanske marked og identificere strategiske partnere. Der vil også være mulighed for at tage på studiebesøg 26.-28. september 2018.

- Catalonien er især meget dygtige, når det gælder sundhed- og velfærdsteknologi, og derfor synes vi det er en oplagt mulighed at møde dem her i Odense. Vi vil gerne udveksle erfaringer og lære mere om, hvad det er de gør så godt - og hvordan. Og så er det en rigtig god mulighed for at finde nye samarbejdsprojekter, siger Caroline Strudwick, specialkonsulent fra Syddansk Sundhedsinnovation, Region Syddanmark.

Er du interesseret i at deltage i forbindelse med det catalanske besøg, så kontakt Karen Lindegaard, seniorkonsulent hos Welfare Tech, T: +45 2461 1931, karli@welfaretech.dk.

Læs mere om DEMTech

Welfare Tech på besøg hos Mental Health Cluster Catalonien

Det indledende samarbejde og besøg hos Mental Health Cluster tidligere på året

Foto: Mental Health Cluster

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png