2018-11-19-Mød-vores-nye-kollega.jpg

Mød vores nye kollega

Welfare Tech byder velkommen til en ny medarbejder. Mette Abrahamsen er pr. 1. november 2018 tiltrådt som projektleder for det skandinaviske NorCare-samarbejde.

Welfare Tech har i 2018 udvidet projektporteføljen med en række internationale projektsamarbejder. Vi er derfor glade for at kunne byde velkommen til en ny medarbejder i projektteamet. Den 1. november 2018 startede Mette Abrahamsen som projektleder for NorCare-projektet. Det er WelfareTechs nordiske samarbejdsprojekt, der blandt andet tilbyder virksomheder matchmaking og viden om de nordiske markeder for velfærdsteknologi.  

Mette Abrahamsen har god erfaring med klyngesamarbejder, innovation og projektledelse fra tidligere. Senest som freelancer for Innovationsnetværket RoboCluster, hvor hun løste opgaver inden for projektledelse og fundraising. Som underviser i innovation, strategi og projektledelse på Syddansk Universitet. Og fra 2010-2016 som Cluster Manager i Innovationsnetværk Service Platform. CV’et vidner også om en fortid som teamleder på Teknologisk Institut, kontorchef i Erhvervsministeriet med ansvar for MindLab og People and Innovation Manager i Arkitema Architects. 

- Jeg glæder mig til at bruge mine erfaringer med udvikling af klyngesamarbejder til styrkelse af WelfareTechs samarbejde med øvrige nordiske landes klynger og netværk. Det er min overbevisning, at velfunderede klyngesamarbejder er et stærkt afsæt for at tilbyde vores medlemsvirksomheder et springbræt ud på de nordiske markeder eller kontakt til nye nordiske samarbejdspartnere, siger Mette Abrahamsen. 

Mette Abrahamsen er uddannet Master of Public Administration ved Copenhagen Business School (CBS), cand. mag. i dansk og informationsvidenskab ved Aarhus Universitet, og har læst fagjournalistik ved DK’s Medie & Journalisthøjskole.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png