2018-11-01 NorDen3C Infografik.jpg

Positive resultater fra nordisk projekt NorDen3C

5 danske virksomheder har fået kontrakter i Norge, 29 virksomheder har deltaget i en – eller flere - aktiviteter. 6 danske kommuner har deltaget i det nu afsluttede projekt NorDen3C. Se flere resultater i infografikken og læs om kommende aktiviteter i nyt projekt.

Gennem det nu afsluttede projekt, NorDen 3C (Norway - Denmark Caretech Cluster Collaboration) har medlemmer af Welfare Tech skabt positive resultater. Projektet videreføres desuden i nyt nordisk projekt: NorCare. Her er en oversigt over nogle af resultaterne i det afsluttede projekt (se infografik) – og kommende aktiviteter i det efterfølgende projekt.

(klik på infografikken for at forstørre)

 

Læs succeshistorier fra NorDen3C:

Gode resultater fra projekt og kommende aktiviteter

- Helt overordnet i projektet NorDen3C, så er vi er lykkedes godt med at skabe samarbejder mellem danske og norske virksomheder og skabe adgang til hinandens markeder, siger Karen Lindegaard, seniorkonsulent i Welfare Tech.

- Mere end 80 virksomheder har givet udtryk for, at de nordiske lande er et strategisk fokuspunkt. Så der er rigtig meget at vinde for virksomheder ved at indgå partnerskaber med virksomheder fra andre nordiske lande. I de andre nordiske lande er der samtidigt en lang række velfærdsteknologiske virksomheder, der har produkter, som er lige så langt, som de danske. Så derfor giver kun god mening at søge partnerskaber, siger Karen Lindegaard.

Selvom projekt NorDen3C er afsluttet, så videreføres de gode partnerskaber og samarbejder i det nye projekt NorCare. Dette projekt er i gang og slutter juni 2019.

Oversigt over kommende aktiviteter i NorCare

Webinar (gratis)

Workshops (gratis)

Fælles aktivitet for alle deltagere og partnere i NorCare

Hold dig opdateret om aktiviteter og andre muligheder i forbindelse med projektet via LinkedIn-gruppen for NorCare-samarbejdet:

Blev medlem af LinkedIn-gruppen NorCare

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png