• Forside >
  • Nyheder >
  • IBG ProReact og Wavecare åbner dørene til Welfare Tech Member Lounge i København
2018-10-24-IBG-ProReact-og-Wavecare-åbner-dørene-til-Member-Lounge-i-København_NY_NY.jpg

IBG ProReact og Wavecare åbner dørene til Welfare Tech Member Lounge i København

Welfare Tech inviterer igen til Member Lounge, hvor medlemmer efter fyraften kan netværke med hinanden i uformelle omgivelser. Denne gang rykker vi Member Lounge ud til to medlemmer, som giver rundvisning og indblik i deres aktiviteter.

- Jeg er glad for, at invitere til Member Lounge hos to af vores medlemmer. For Member Lounge handler netop om at være nysgerrig på andre medlemmer og få mulighed for at lære hinanden at kende. Jeg forventer, det skaber en ny dynamik, at medlemmer på skift er værter for Member Lounge, så vi ser virkeligheden fra forskellige vinkler, hvad enten det er virksomheder, det offentlige, forskning eller uddannelse, så vi sammen løfter os, siger Christian Graversen, adm. direktør i Welfare Tech.

Member Lounge er en tilbagevendende netværksbegivenhed i Welfare Tech, som giver medlemmer inspiration og mulighed for at styrke de indbyrdes relationer. Programmet holdes ultra kort, med korte inspirerende oplæg. Hovedvægten ligger på at skabe tid og rum til at lade snakken gå, så viden, erfaringer og ideer spredes og skaber grobund til nye projekter og samarbejder. 

Welfare Tech giver mad og drikke. Medlemmerne kommer med godt humør og gerne en kollega og/eller god samarbejdspartner. 

Næste Member Lounge holdes den 22. november 2018 hos Wavecare og IBG ProReact i Valby.

Wavecare er en af de velfærdsteknologiske virksomheder, der har formået at slå hul til det kinesiske marked. De lægger fra land med at dele ud af deres erfaringer og give inspiration videre til andre medlemmer.

- Kina er et komplekst marked. Det får man altid at vide, og folk spærrer øjnene op, når de hører, at en virksomhed som vores er tilstede på det kinesiske marked. Og tilmed får det betalt. Intet er enkelt, når man arbejder med sundhedssektoren, men det kinesiske samarbejde har bidraget og udviklet Wavecare som virksomhed og gjort vores produkter endnu bedre. Det handler om at lytte, være tålmodig, pragmatisk og ligesindet. Denne historie vil jeg gerne dele med andre, som måske kan hente inspiration til det kinesiske marked, siger Bjørn Wennerwald, partner i Wavecare.

Også IBG ProReact vil dele ud af deres erfaringer. De tager deltagerne med tilbage til Danmark igen med spørgsmålet: Hvordan kan kommuner og virksomheder bedst løfte i flok?

- Det kan være svært at lykkes i denne disciplin. Hos IBG lykkes dette i stigende og udpræget grad sammen med kommunerne, og jeg vil give andre medlemmer indblik i, hvordan vi arbejder med fælles målsætninger og ansvar i leverancer fra implementering til løbende drift, siger Jesper Karlberg, direktør og partner i IBG ProReact.

Er du medlem af Welfare Tech kan du tilmelde dig Member Lounge den 22. november, kl. 17:00 – 20:00 her:

Tilmeld dig Welfare Tech Member Lounge

Det er gratis at deltage. Som medlem er du velkommen til at invitere en kollega eller samarbejdspartner med. 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png