2018-10-17-Key-to-Public-Procurement-in-Denmark-.jpg

Kom tættere på offentlige indkøb i Danmark

Vil du sælge sundheds- og velfærdsteknologi til det offentlige marked i Danmark? Så er her 4 hurtige link til at holde øje med relevante udbud.

Link 1: I Danmark publiceres alle offentlige udbud over tærskelværdien på udbud.dk

Link 2: Tærskelværdien afhænger både af varetypen, men også af indkøberen. Vil du vide mere om tærskelværdier, finder du information på udbudsportalen

Link 3: Et godt sted at holde øje med udbud både under og over tærskelværdien er på Comdia. Her har du også mulighed for at synliggøre dine innovative løsninger.

Link 4: Et andet sted du kan synliggøre dine løsninger er på hjælpemiddeldatabasen.

Da markedet for sundheds- og velfærdsteknologi stadigt er relativt umodent i Danmark, foregår en stor del af indkøbene stadigt som direkte indkøb under tærskelværdierne.

I projektet NorCare samarbejder klynger i Danmark, Sverige, Norge og Finland om at bringe dig tættere på de offentlige køberes prioriteter, når de foretager indkøb. Følg NorCare’s aktiviteter på NorCare LinkedIn-gruppe.

Comdia er et Processio produkt – Processio er medlem af Welfare Tech.

Bliv del af NorCare-netværket

Virksomheder og organisationer, der ønsker at blive involveret i NorCare's aktiviteter kan være med som netværkspartner. Kontakt Karen Lindegaard, seniorkonsulent, Welfare Tech, T. +45 2461 1931, karli@welfaretech.dk, for mere information.

    

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png