• Forside >
  • Nyheder >
  • Gratis webinar: Sådan får du succes på din fact-finding tur til Tyskland
2017 11 28 WT-Webinar_Evalueringsmodeller PATH.jpg

Gratis webinar: Sådan får du succes på din fact-finding tur til Tyskland

Som Danmarks største eksportmarked er Tyskland en oplagt mulighed for danske virksomheder, som kan bidrage med produkter og services, der kan digitalisere og automatisere indenfor sundhedssektoren. Men der er et mindre ’aber dabei’ du skal være opmærksom på, hvis du har Tyskland i kikkerten. Deltag på vores gratis webinar 20. september.

Tyskland er (også) hårdt presset af et stigende antal ældre og syge og en mangel på varme og kompetente hænder inden for sundhedsplejen. For at håndtere dette sætter Tyskland skarp fokus på bl.a. digitalisering af det tyske sundhedsvæsen.

Vær med når Welfare Tech holder gratis webinar 20. september kl 13-14 om det tyske marked og hvordan du bliver klædt godt på til en eventuel ’erobringstur’ til Tyskland’(guidet fact-finding tur).

Gratis webinar: Sådan får du succes på din fact-finding tur til Tyskland

Webinaret er en optakt til vores guidet fact-finding tur til Tyskland, men giver dig også indsigt og viden om, hvilke udfordringer og problemstillinger du kan møde på det tyske marked.

Undervejs i webinaret vil du få svar på:

  • Hvorfor er det tyske marked interessant for danske velfærdsteknologiske virksomheder?
  • Hvorfor deltage på en tysk delegation til Tyskland og hvordan får jeg maksimalt ud af min rejse?
  • Hvordan kan jeg med fordel forberede mig på en fact-finding tur til Tyskland?
  • Hvordan kommer jeg i dialog med partner eller potentielle samarbejdspartnere?
  • Hvad får jeg ud af deltage på en fact-finding tur til Tyskland?

Kort sagt: Få tips og tricks til, hvordan du får størst muligt udbytte af en fact-finding tur til Tyskland – eller hvis du ’bare’ planlægger et tysk eksport-eventyr.

- En fact-finding tur er en investering af din tid og derfor gælder det om at være velforberedt. Netop derfor afholder Welfare Tech Academy dette webinar, som netop sætter fokus på at maksimere dit udbytte af din næste delegations-, studie- eller fact-finding tur, siger Søren Møller Parmar-Sielemann, seniorkonsulent i Welfare Tech og tovholder på den tyske fact-finding tur 24.-26. oktober 2018.

Tilmeld dig gratis webinar om fact-finding tur til Tyskland

Læs også Dansk teknologisk hjælp til en blødende tysk sundhedssektor

Om Welfare Tech Academy - webinar

Få faglig viden uden rejsetid! Welfare Tech Academy er webinarer, som giver dig udsyn og indblik i de nyeste trends, metoder og cases inden for sundhed og velfærdsteknologi. Webinarerne er som regel interaktive, så du og andre deltagere kan dele faglig inspiration, viden og erfaringer.

Deltagelse i et webinar kræver ingen særlige forudsætninger. Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt et link, som du klikker på 10 minutter inden webinaret starter. Så har du tid til at sikre dig, at lyd og billede fungerer. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone og internetadgang. Og webinaret bliver optaget, så du kan se – eller gense – når det passer dig.

Læs mere Welfare Tech Academy – webinarer 

 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png