2018-09-12-Tænk forretning gennem utraditionel netværkstilgang

Tænk forretning gennem utraditionel netværkstilgang

Relationer og et bredt netværk er vigtige faktorer for det rette samarbejde. Det kan bygges op og plejes på mange måder. Traditionelle netværksmøder over morgenbrød viger pladsen for atypiske netværkskomsammener som netværksfitness i stedet for netværk over morgenbrød. Rid med på bølgen og få en forsmag på netværk i utraditionelle rammer, når nationale og internationale profiler indenfor sundheds- og velfærdsteknologi samles i Odense ved dette års WHINN Bits & Beers.

Forskning og erfaring har af flere omgange vist, at relationer og netværk er en afgørende faktor for forretningsudvikling og karrieremuligheder. Netværk optræder endda som en af tidens hotteste emner, men hvordan bruger vi det reelt til at skabe bedre vækstvilkår for virksomheder? Hvis vi alle tænker over det, deltager vi i den ene reception og seminar efter den anden, i søgen efter ikke at gå glip af noget. Men hvor mange gange har du reelt gået hjem med en banebrydende ny kontakt? Oftest må du tage til takke med en ny LinkedIn kontakt. Kontraherende, hvor mange gange har du ikke i forbindelse med en fyraftensøl vågnet op dagen efter med en serviet i lommen, hvor du har noter fra en idegenerering foregået på en bar? Langt oftere.

Utraditionelt netværk er mere og mere efterspurgt grundet succesraten og tilgangen til at netværksgenerere. Disciplinen er dog stadig at kunne navigere rundt i netværksjunglen i søgen efter relevante netværk samt være vedholdende overfor dem, der kan lede til nye vækstmuligheder. 

Et fagligt og socialt samlingspunkt

Sundhedssektoren verden over kalder på nye innovative løsninger til at imødekomme efterspørgslen for effektivisering af behandling og pleje. Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi har gennem de seneste fire år kørt relevante projekter, hvor de mest centrale resultater præsenteres ved dette års WHINN Bits & Beers - et interaktivt fyraftensevent, der netop bryder med de traditionelle rammer for godt netværk. Eventen foregår d. 9 oktober 2018 i hjertet af Odense og tiltrækker både nationale og internationale profiler, som deltager på årets WHINN konference. Det er på fjerde år, WHINN Bits & Beers afholdes som optaktsevent for WHINN og det har altid været prioriteret højt af såvel etablerede virksomheder, iværksættere, offentlige beslutningstagere som andre, der ønsker at udbygge deres netværk og få indblik i de nyeste teknologiske trends.

Se program for WHINN 2018

Set-up bygger på det utraditionelle med sin kombination af forretning og fornøjelse. Du inviteres til at nyde en afkølet øl i et lækkert loungemiljø med toner fra Dj i baggrunden. Engagerede og passionerede oplægsholdere vil give korte faglige smagsprøver på viden og centrale take aways fra projekter i Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi.

Smagsprøverne leveres i form af korte oplæg af 10 minutters varighed og omhandler bl.a. hvordan teknologi kan være en kollega i stedet for en konkurrent. Vi stiller spørgsmålene:

  • Hvordan kan design og teknologi agere som forandringsskabere og tilføje værdi til borgeren?
  • Hvorfor og hvordan bruger vi data fra gadgets, apps og andre sundhedsteknologier - data, som vi aldrig før har haft adgang til?
  • Hvad er udfordringerne og potentialet ved fx intelligente gadgets?
  • Hvor kan de anvendes til at skabe større værdi for borgeren?
  • Kan data skabe bedre vækstvilkår for virksomheder?

Undervejs er der pauser til at netværke med oplægsholderne og andre deltagere på WHINN, diskutere videre om emnerne og fylde sit glas op med en ny kold forfriskning. 

WHINN Bits & Beers markerer optakten for selve WHINN-konferencen. Alle er velkomne uanset om man deltager på WHINN eller ej.

Se programmet for WHINN Bits & Beers og tilmeld dig her

Du kan tilmelde dig med eller uden forplejning. Arrangementet er gratis uden forplejning.

3 grunde til du skal deltage på WHINN 2018

Oplev en samlet konference med dagsordenssættende faglige spor og unikke netværksaktiviteter. Som deltager på årets WHINN får du:

1. 12 faglige konferencespor, hvor du bl.a. kan være med til at sætte dagsordenen for et bedre tværsektorielt samarbejde, der bliver understøttet af teknologi og god ledelse. Vær også en del af fremtidens sundhedsdagsorden, hvor sociale netværk og personligt engagement ved hjælp af teknologi er vejen til bedre forebyggelse og sundhed. 

2. En stor international udstilling med +50 stande, hvor du kan netværke, nyde din forplejning og deltage i guidede ture, der tematisk læner sig op af de faglige konferencespor. 

3. Skræddersyet matchmaking, hvor du målretter dine netværksaktiviteter ved hjælp af tilmeldingssystemet. Her kan du invitere de +1000 deltagere til at møde dig.

Billede: WHINN – Week of Health and INNovation

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png