• Forside >
  • Nyheder >
  • Få overblik over løsninger til videokonsultation og skærmbesøg
2019-04-01 Få overblik over løsninger til videokonsultation og skærmbesøg.jpg

Få overblik over løsninger til videokonsultation og skærmbesøg

Både kommuner, regioner og virksomheder har skarpt fokus på at forbedre services til borgere med brug af videoløsninger. Men hvilke løsninger findes der på markedet og hvordan kommer du i dialog med nye samarbejdspartnere? En opfordring fra et medlem af Welfare Tech er blevet til et dialogmøde og netværksarrangement den 26. april i Odense.

Der er efterhånden rigtig mange løsninger på markedet, der kan forskellige ting, og som kan komplimentere hinanden på forskellig vis. Men tilgangene til teknologierne er forskellige fra såvel private som offentlige aktørers side. Der er øget behov for videndeling om fordele, ulemper og perspektiver.

160 deltagere var med på konferencen ’Videokonsultation for alle – hvad skal der til?', som blev afholdt den 31. januar 2019 i Odense. På konferencen deltog flere kommuner, som bl.a. efterspurgte et overblik over teknologier og flere kommunale cases:

- Det er givende at samle viden på ét sted, inden man går i gang med et projekt eller en indsats, ikke mindst når det er så komplekst som skærmbesøg. Erfa-grupper med andre kommuner er meget givende, men det er også vigtigt nogle gange at samle leverandører til en direkte dialog, fortæller Helle Heinemann, projektleder for implementering af velfærdsteknologi i Holbæk.

Få overblik og det rigtige match 

Den store interesse og efterspørgsel efter mere viden, inspiration og netværk om temaet videokonsultationer og skærmbesøg har ført til endnu et arrangement: ’Dialogmøde og netværk om videokonsultationer og skærmbesøg’.

- Det er vigtigt, at vi i regi af Welfare Tech kan vise vores løsning i samme rum som andre virksomheder overfor kommuner og regioner. Alle, der skal investere i at samarbejde med virksomheder om at løfte opgaven, skal have mulighed for at få overblikket og få indtryk af, hvad vi hver især står for. Uanset om man er offentlig eller kommerciel aktør, så er man bedst tjent med, at der sker det rette match, siger Rasmus Juhl Kallesøe, Applikator.dk, som er med som udstiller på dialogmødet den 26. april 2019.

Programmet for dagen består primært af to oplæg i plenum og cirka 12 dialogmøder med leverandører og deres samarbejdspartnere. Du kan også deltage i digital matchmaking. Inden selve dialogmøde har du mulighed for at deltage i et nyetableret netværk.  

- Welfare Techs mange medlemmer fra kommuner, regioner og virksomheder har et klart fokus på at forbedre services til borgere med videokonsultationer og skærmbesøg. Det indgår i vores fællesoffentlige strategier og giver god mening for borgerne så alle parter ønsker at rykke sig hurtigst muligt. Mød frem og bidrag til omstilling af social- og sundhedsområdet til gavn for borgere, medarbejdere og vores samfund, opfordrer Christian Graversen, adm. direktør i Welfare Tech.

Læs mere om dialogmødet og tilmeld dig i dag

Applikator er medlem af Welfare Tech.

Foto: freeimages.com

 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png