2019-08-13 To nye forretningsmuligheder fra Tyskland.jpg

To nye forretningsmuligheder i Tyskland

Få direkte kontakt til aktører i det tyske sundhedsvæsen, og få en professionel vurdering af dit produkt og forretningsmuligheder inden for digital sundhed og pleje i Tyskland. Den 10. – 12. september organiserer Welfare Tech og velfærdsteknologiklynger fra de andre nordiske lande en fact-finding tur til Hannover. Der er stadig ledige pladser.

Nu er der nye spændende muligheder for at komme ind på det tyske marked for sundhedsteknologi. Der er ny efterspørgsel efter virksomheder, der kan udvikle sundhedsfremmende apps, og virksomheder, der kan forbedre sundhedsmedarbejderes arbejdstilfredshed. En lovændring og et nyt fokus åbner op for de to nye forretningsområder.

Interesserede virksomheder bør hoppe med på studieturen Deep Dive, som introducerer nordiske virksomheder til det tyske marked. Deep Dive foregår 10.-12. september 2019 i Hannover.  

Leverer I sundhedsfremmende apps?

Der nu er givet tilladelse til, at tyske læger må udskrive recepter til apps, der kan hjælpe patienter på vejen mod deres sundhedsmål. Det kan eksempelvis være apps, der støtter personer med psykiske udfordringer eller apps, der monitorerer brugerens sundhedsværdier. Dette åbner en spændende mulighed for sundhedsteknologiske virksomheder, der tilbyder apps, der opfylder de tyske sundhedsforsikringers behov og krav.

På Deep Dive bliver deltagerne mødt af tyske forsikringsselskaber og andre sundhedsaktører, der vil give feedback på de nordiske løsninger.  

Kan din løsning holde medarbejderne tilfredse?

Et andet interessant forretningsområde for nordiske leverandører er det tyske sundhedsområdets nye hovedfokus. Mange steder er det en udfordring at fastholde dygtige medarbejdere. Derfor er medarbejdernes trivsel, sundhed og tilfredshed den nye førsteprioritet for mange sundhedsaktører. Dette kan være et fremtidigt tysk marked for leverandører, der producerer løsninger til fx opgavestyring, vagtplanlægning, stresshåndtering eller anden sundhedsfremme.

Få markedsindsigt og netværk i Tyskland

Welfare Tech og en række nordiske samarbejdsklynger arrangerer en studietur til Tyskland, hvor deltagerne får direkte dialog med sundhedsaktører. Turen vil give et værdifuldt indblik i de behov og udfordringer, der findes på det tyske marked for digital sundhed og pleje. Kom med og få konkret feedback på, hvordan produkter og løsninger passer til de behov, der findes hos potentielle tyske partnere. Deep Dive er en direkte vej til kontakt mellem nordiske virksomheder og det tyske marked for sundhedsteknologi.

Fakta:

Deep Dive introducerer nordiske virksomheder til det tyske marked for sundheds- og velfærdsteknologi.

Deep Dive er en fact-finding tur til Hannover, organiseret af Welfare Tech og sundheds- og velfærdsteknologiklynger fra de andre nordiske lande i samarbejde med den tyske klynge, Gesundheitswirtshaft Hannover (GWH). 

På Deep Dive får du:

  • 3 dages program 
  • Besøg på tyske hospitaler, plejehjem og hjemmeplejevirksomheder
  • Indblik i de udfordringer og behov, der opleves på hospitaler, plejehjem og i hjemmepleje 
  • Muligheder for at pitche ideer
  • Match til tyske virksomheder
  • Adgang til et relevant tysk–nordisk netværk
  • Læs mere om Deep Dive her https://www.welfaretech.dk/arrangementer/2019/september/deep-dive-i-hannover

 

Deep Dive i Hannover gennemføres som del af projektet Digital Health & Care 4.0, der er støttet af Nordic Innovation og de nordiske statsministre under initiativet Nordic Solutions to Global Challenges Initiative.

 

Kontakt

Karen-Lindegaard_NY.jpg

Karen Lindegaard

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Internationalt samarbejde, klyngeudvikling, forretningsudvikling

T: +45 2461 1931

LinkedIn

Skype id : karen.santos.lindegaard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png