• Forside >
  • Nyheder >
  • Sekoia åbner dørene til Welfare Tech Member Lounge i Aarhus
2019-01-04-Sekoia-åbner-dørene-til-Welfare-Tech-Member-Lounge-i-Aarhus.jpg

Sekoia åbner dørene til Welfare Tech Member Lounge i Aarhus

Welfare Tech inviterer igen til Member Lounge, hvor du som medlem kan dyrke netværket efter fyraften. Denne gang besøger vi Sekoia, som deler ud af erfaringer fra et samarbejde med Vejen Kommune og KMD.

Member Lounge er en tilbagevendende netværksbegivenhed i Welfare Tech, hvor du kan finde inspiration og dele viden, erfaringer og ideer. Det er din mulighed for at dyrke dit netværk og få en uformel snak med ligesindede medlemmer. 

Den 20. februar 2019 holder vi Member Lounge hos Sekoia i Aarhus. Sekoia er en virksomhed, der udbyder et digitalt værktøj til plejesektoren, som giver plejepersonalet mere tid til omsorg. Løsningen består af touch-skærme med kundetilpassede apps. Ved hjælp af skærmene får plejepersonalet adgang til al den viden, de har brug for - lige dér, hvor de har brug for den.

- I Sekoia glæder vi os til at være værter for den kommende Member Lounge. Og til at dele ud af erfaringerne fra vores samarbejde med Vejen Kommune, hvor integrationen af vores skærmløsning og KMD Nexus’ omsorgssystem har gjort en forskel for både plejepersonalet og borgerne. Det tror vi kan være relevant for mange af Welfare Techs medlemmer. Vi ser samtidig frem til at lære de andre medlemmer endnu bedre at kende, siger Morten Mathiesen, der er kommunikations- og marketingchef i Sekoia.

Er du medlem af Welfare Tech, kan du tilmelde dig Member Lounge den 20. februar 2019, kl 17:00-19:30 her:

Tilmeld dig Welfare Tech Member Lounge

Det er gratis at deltage. Som medlem er du velkommen til at invitere en kollega eller samarbejdspartner med.

Her kan du se en stemningsvideo fra sidste Member Lounge, hvor Wavecare og IBGProreact var værter i København: 

 

Billede: Sekoia – der hilser fra det snedækkede Sverige og lover Member Lounge-deltagerne, at der er varmt og tørt på kontoret, selv hvis der skulle være snedækket i Aarhus den 20. februar.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png