2019-01-24-Welfare-Tech-Award-gav-et-kæmpe-boost.jpg

Welfare Tech Award gav et kæmpe boost

Hvad får man ud af at vinde Welfare Tech Award? Se et videointerview med sidste års vinder, Life-Partners, der også afslører, hvad de som dommere i dette års Welfare Tech Award vil lægge vægt på.

Aktive, engagerede og virksomme medlemmer er alfa og omega i en klynge som Welfare Tech. Værdien skabes via medlemmernes aktiviteter, involvering og videndeling. Derfor fejrer Welfare Tech hvert år et medlem, der har ydet en særlig indsats og skabt værdi for klyngen. I denne video kan du høre Bo H. Iversen fra Life-Partners, der vandt Welfare Tech Award i 2018, fortælle, hvad der følger med til at vinde awarden - og hvad han som dommer i Welfare Tech Award 2019 vil lægge vægt på blandt de indstillede medlemmer.

Hvem skal vinde prisen i 2019?

Det er medlemmerne selv, der indstiller et andet medlem til prisen. Først i februar 2019 vil alle medlemmer af Welfare Tech modtage en mail med instruktioner til nemt og hurtigt at indstille en kandidat til prisen. Ved at indstille et medlem er du med til at hylde samarbejde og give et skulderklap, der synliggør din kandidats aktive involvering i netværket.

Welfare Tech Award 2019 uddeles på Welfare Techs Generalforsamling i Odense den 9. april 2019. 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png