2019-05-07 Når vask og rengøring bliver til velfærdsrteknologi kopi.jpg

Når vask og rengøring bliver til velfærdsteknologi

Sikkerheden for patienter øges, når sygehuse har styr på rengøringsprocesserne – og bakterierne. De Forenede Dampvaskerier (DFD) fortæller om vask, rengøring og velfærdsteknologi på social- og sundhedsområdet på det kommende ’Member Lounge’ den 20. juni 2019 i Odense.

Den daglige kamp mod bakterier og virusser på landets sygehuse kræver korrekte rengøringsprocesser og teknologier. DFD har udviklet et nyt rengøringssystem (Viima), der med inddragelse af teknologi sætter nye standarder indenfor rengøring.

Aarhus Universitetshospital i Skejby har De Forenede Dampvaskerier været med til at sikre et klinisk rent sygehus uden brug af rengøringsmidler – og kun med vand.

Se mere i denne video fra Aarhus Universitetshospital

Vær med når Welfare Tech og DFD inviterer til Member Lounge den 20. juni fra kl 17-20. Arrangementet foregår hos DFD i Odense, hvor gæster får et eksklusivt indblik i de processer og teknologier, som holder gang i kedlerne i DFD’s store produktionshaller.

DFD kommer med fagligt input og byder op til en snak om, hvordan vi sammen kan skabe bedre vilkår for landets rengøringsassistenter, passe på vores miljø og samtidig sikre en optimal besparelse i tid og økonomi. Og øge patientsikkerheden på fx sygehusene.

Deltag gratis på Member Lounge hos DFD

De Forenede Dampvaskerier (DFD) og Aarhus Universitetshospital, Skejby er medlemmer af Welfare Tech.

Om Member Lounge

Welfare Tech Member Lounge er vores tilbagevendende netværksevent, hvor du som offentlig eller privat aktør indenfor sundhed og velfærdsteknologi mødes med ligesindede til uformel networking, erfaringsudveksling og gensidig deling af idéer og inspiration. Vi afholder det ofte hos et af vores medlemmer.

Vil du gerne være vært for den næste Member Lounge, så kontakt Krista Ebsen Blaabjerg, T: +45 3139 7892, krivb@welfaretech.dk

Foto: DFD/Viima

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png