2019-02-28-Tips-fra-elitesporten--Sådan-skabes-det-succesfulde-team.jpg

Tips fra elitesporten: Sådan skabes det succesfulde team

Torsten Laen var en af de bærende kræfter på succesfulde klub- og landshold i sin imponerende håndboldkarriere. Nu deler han sine tips til, hvad der skal til for at skabe resultater som et team. Mød ham på Welfare Techs generalforsamling.

Om du er del af et team i en virksomhed, i en forvaltning i en kommune eller noget helt tredje, så kender du nok den forløsende følelse af at nå dit teams mål. Måske kender du også nogle af de udfordringer, der er forbundet med at arbejde sammen på tværs af roller og personligheder?

I elitesportens verden er samarbejde og holdånd alfa og omega. Og der er meget andre kan lære fra sportens verden i ”kampen” om at skabe succesfulde teams. 

- I min aktive sportskarriere har jeg i flere sammenhænge fungeret som anfører på de respektive hold, jeg har spillet på. Jeg har derigennem fået et unikt personkendskab og en praktisk evne til at få kollektivet til at fungere med mange individualister, siger Torsten Laen, der har over 20 års erfaring fra international tophåndbold i Danmark, Tyskland og Spanien.

Blandt Torsten Laens mange meritter er både mesterskaber, pokaltriumfer, Champions League-trofæer og EM-bronzemedaljer med det danske landshold. I dag er Torsten sportschef i GOG og konsulent hos PeopleLink, hvor han arbejder med rekruttering og teamudvikling. Og han har mange tips at dele ud af. 

Til Welfare Techs generalforsamling, den 9. april i Odense, får du mulighed for at møde Torsten Laen. Her giver han indblik i erfaringer fra elitesportens absolutte topniveau, og omdanner sine erfaringer fra en lang karriere inden for elitesport til konkrete tips til, hvordan du kan skabe succesfulde teams.

- Jeg ser frem til at møde en masse aktører fra sundhedssektoren og til at give mine bud på, hvad man særligt kan være opmærksom på, når man vil sammensætte og skabe et succesfuldt team, siger Torsten Laen. 

I sit oplæg vil Torsten fokusere på tre essentielle områder:

  • Rekruttering: At få de rigtige folk ombord
  • Roller og ansvar: At skabe konsensus om den indbyrdes afhængighed af hinanden
  • Udvikling: At turde lave fejl og udvikle sig

Tilmeld dig årets generalforsamling og Torsten Laens oplæg her

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png