• Forside >
  • Nyheder >
  • Ny medlemschef skal sikre Welfare Techs medlemmer i dansk superklynge
2019-11-08-Ny-medlemschef-skal-sikre-Welfare-Techs-medlemmer-i-ny-superklynge.jpg (1)

Ny medlemschef skal sikre Welfare Techs medlemmer i dansk superklynge

Welfare Tech arbejder på at samle alle Danmarks sundhedsklynger i en fælles national klynge for life science og velfærdsteknologi. I den forbindelse er Krista Ebsen Blaabjerg udnævnt til chef for medlemsservice. Hun vil sikre endnu bedre betingelser for Welfare Techs medlemmer i den kommende storklynge. Søren Parmar-Sieleman indsættes som ny vicedirektør.

Troels Bierman Mortensen tiltrådte 1. november som direktør i Welfare Tech. Han kender vores klynge særdeles godt, da han har siddet i Welfare Techs bestyrelse siden 2010. Troels Bierman Mortensen tiltræder netop, som arbejdet om etablering af en national klynge for life science og velfærdsteknologi går i gang. Den nye Welfare Tech-direktør vil fokusere på, at vi får samlet alle kræfterne på området, så Welfare Tech bliver en central del af den kommende nationale klynge.

- Welfare Tech er en sund og aktiv klynge, som jeg altid har været glad for at være en del af. Derfor ser jeg også frem til den omorganisering på klyngeområdet, som vil give bedre muligheder for Welfare Tech og vores medlemmer, siger Troels Bierman Mortensen.

Stor klynge giver bedre medlemstilbud

For at skabe øget fokus på Welfare Techs medlemmer i klyngekonsolideringen er Krista Ebsen Blaabjerg udnævnt til chef for medlemsservice og kommunikation.

- Den kommende nationale klynge for life science og velfærdsteknologi skal komme vores medlemmer til gavn. Den skal resultere i en endnu lettere vej til innovative samarbejder og nyttige netværk. Samtidig bliver en række interessante aktører fra pharma- og biotekområdet også del af klyngen, og det giver nye muligheder for os i Welfare Tech og vores medlemmer. Her vil jeg fokusere på at sikre de bedste medlemstilbud til både virksomheder, vidensinstitutioner og vores offentlige medlemmer, fortæller Krista Ebsen Blaabjerg.

Første skridt er en medlemsundersøgelse, hvor Welfare Tech undersøger medlemmernes behov og ønsker.

Medlemsundersøgelse for virksomheder: https://da.surveymonkey.com/r/DJXSVC7

Medlemsundersøgelse for offentlige parter: https://da.surveymonkey.com/r/NRDHC6F

Erfaren projektleder bliver vicedirektør

Troels Bierman Mortensen vil bruge meget af sin tid på kontakt til andre sundhedsklynger og aktører for at få et samarbejde skudt i gang. Derfor er Søren Parmar-Sielemann udnævnt til vicedirektør i Welfare Tech og bliver dermed ansvarlig for den daglige ledelse.

- Søren er den helt rigtige mand til jobbet som daglig leder af Welfare Techs knapt 20 medarbejdere. Han har et solidt kendskab til både behov og innovative løsninger inden for velfærds- og sundhedsområdet. Han kender alle vores projekter, og han har et rigtig godt overblik over, hvor vi kan hente finansiel støtte, der kan gavne vores klynge og vores medlemmer, siger Troels Bierman Mortensen. 

Søren Parmar-Sielemann fortsætter som projektleder på projekterne VIND og VISE.  

Vi har brug for dig!

Welfare Tech er i gang med den årlige medlemsundersøgelse. Hjælp os ved at gå ind og udfylde den på linket nedenfor. Det tager kun få minutter, og vi skal bruge resultaterne til at blive en endnu bedre støtte til vores medlemmer. 

Medlemsundersøgelse for virksomheder: https://da.surveymonkey.com/r/DJXSVC7

Medlemsundersøgelse for offentlige parter: https://da.surveymonkey.com/r/NRDHC6F

 

For yderligere information eller en snak om fremtidige muligheder – kontakt:

 

Direktør Troels Bierman Mortensen

Tlf. 31 55 10 15 

tbmo@welfaretech.dk

 

Vicedirektør Søren Parmar-Sielemann

Tlf. 29 32 74 70


smps@welfaretech.dk

 

Chef for medlemsservice og kommunikation Krista Ebsen Blaabjerg

Tlf. 31 39 78 92

krivb@welfaretech.dk

 

Kontakt

Troels-Bierman-Mortensen.jpg

Troels Bierman Mortensen

Adm. direktør

Welfare Tech

T: +45 3155 1015

LinkedIn

Skype id : troelsbiermanmortensen

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png