• Forside >
  • Nyheder >
  • Tag til snigpremierer og se morgendagens sundhedsteknologier på Medico Bazar 2020
2019-11-08-Tag-til-singpræmierer-på-morgendagens-sundhedsteknologier-på-Medico-Bazar-2020.jpg

Tag til snigpremierer og se morgendagens sundhedsteknologier på Medico Bazar 2020

Se og bliv set – det er tilbuddet på Medico Bazar 2020. Gå på opdagelse i nye innovative teknologier inden for sundhed og medico og tag dig en snak med opfinderene bag. Mere end 100 udstillere samles på DTU for at præsentere deres nyeste projekter og produkter.

Danmarks Tekniske Universitet åbner igen til marts dørene til en af årets største netværksbegivenheder inden for sundhedsteknologi. På Medico Bazar kan du møde over 100 udstillere og flere end 600 besøgende, som vil præsentere, se og gå i dialog om de nyeste produkter, projekter og prototyper inden for medico og sundhedsteknologi. 

- Medico Bazar er dén årlige begivenhed hvor du kan se, hvilken retning medicinsk innovation i Danmark går. Det er også der, hvor der drives forretning i selskab med åbensindede kolleger, siger CEO i Livatek, Jesper Lindholt. Som deltager får du mulighed for at deltage i matchmaking-sessioner, hvor du kan møde potentielle investorer og nye samarbejdspartnere. 

Over 140 matchmaking-sessioner fandt sted på Medico Bazar i 2018, og mange nye forbindelser blev dannet:

- Matchmaking-sessionerne giver os et super stærkt netværk, som vi ellers ikke ville have haft adgang til. Vi har brug for investorer, partnere i vores team og videndeling. Jeg har fået mange gode forbindelser, der faktisk er værdifulde for mig, siger Marie Lommer Bagger, grundlægger af startup-virksomheden Measurelet.

Netværk og meget mere

I 2020 er det niende gang Medico Bazar afholdes og samler hele økosystemet inden for medtech under et tag – tællende både virksomheder, sundhedsfagfolk, forskere, studerende, rådgivere, investorer og interesseorganisationer.

Dagen giver dig indblik og udsyn, og du kan få information om iværksættermuligheder, projektudvikling og finansiering. 

- Du møder dem, der ligesom os udvikler teknologier, og så møder du dem, der er i stand til at skabe den lovgivningsmæssige vurdering af det medicinske udstyr, du skaber, siger seniorforsker ved DTU Nutech, Lars René Lindvold.

Midtpunkt for innovation

Medico Bazar 2020 finder sted den 12. marts 2020 på Danmarks Tekniske Universitet DTU i Lyngby fra kl. 10:00 -16:00. Og så er det gratis at deltage. 

Tilmeld dig allerede nu og inviter dine medtech-interesserede kolleger og venner med!

Tilmelding til Medico Bazar 2020

Medico Bazar arrangeres af Danish Healthtech

Foto: Medico Bazar 2018.

Kontakt

Julie-Justi.jpg

Julie Justi Andreasen

Konsulent

Welfare Tech

Innovationsnetværket Danish Healthtech

T: +45 2620 7656

LinkedIn

Skype id : julie_justi

Kontakt

Trine Middelbo

Co-netværksleder

Danish Healthtech

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png