• Forside >
 • Nyheder >
 • Du kan nå det endnu – 5 grunde til hvorfor du skal deltage på WHINN
2019-10-29-Du-kan-nå-det-endnu-–-5-grunde-til-hvorfor-du-skal-deltage-på-WHINN.jpg

Du kan nå det endnu – 5 grunde til hvorfor du skal deltage på WHINN

Den 19. til 21. november slår WHINN igen dørene op til tre dage i sundhedsteknologiens tegn. I år med fokus på digital sundhed, robotter og droner, sundhedspleje i eget hjem, nem og lige adgang til pleje og fremtidens sundhedsprofessionelle. Vi giver her et overblik.

WHINN 2019 står for døren og forventes at samle 1000 sundhedsinnovatører fra hele verden til netværk, videndeling og dialog om sundhedsteknologi og innovation i sundhedsvæsenet. 

I år i nye omgivelser. Konferencelokalerne i Odense Conference Center er skiftet ud med fem venues på Odense Campus; et af Europas mest ambitiøse vækst- og udviklingsområder inden for robotter og sundhedsteknologi. Trafikken vil flyde mellem Forskerparken i Odense, Syddansk Universitet, Nyt OUH (det nye universitetshospital i Odense), University College Lillebælt og Cortex Park, som danner rammerne for de forskellige konferencespor og WHINN 2019’s aktiviteter. 

Skal du også med? Her er 5 gode grunde til, hvorfor du ikke bør gå glip af WHINN 2019:

1.   5 konferencespor med fokus på aktuelle temaer

I år kan du vælge mellem 5 konferencespor, hvor førende eksperter, praktikere og virksomheder giver inspiration, viden og indblik. Du sammensætter selv dit program og kan frit vælge mellem sporerne og de forskellige oplæg og programpunkter. 

 • Digital Sundhed // Digital Health sætter fokus på brugen af app’s, wearables og anden teknologi i fremtidens sundhedsvæsen. Hør om trends og muligheder med virtual reality (VR) og augmented reality (AR) til operationer, rehabilitering, behandling og terapi; rehabilitering og kunstig intelligens (AI); og digital terapeutik, og hvordan sundhedsprofessionelle kan anvende digitale teknologier som egentlige behandlingstilbud | Sporet afholdes på engelsk.
  Læs også Digital Health at WHINN
 • Sundhedspleje i eget hjem // Home Based Healthcare giver dig via praktiske eksempler indblik i god praksis og barrierer for akut hjemmepleje, herunder koordineringen mellem praktiserende læge og den kommunale hjemmepleje | Sporet afholdes på engelsk.
  Læs også Can Digital Rehabilitation postpone the need for Personal Care
 • Robotter og droner // Robots & Drones præsenterer muligheder, udfordringer og hvordan robotter og droner kan bruges i sundhedsplejen uden at gå på kompromis med patientcentreret pleje og kvalitet | Sporet afholdes på engelsk.
  Læs også Robots and Drones at WHINN

 • Nem og lige adgang til pleje // Easy and Equal Access to Care stiller ind på, hvordan teknologi tilpasses den digitale fremtid, så så mange mennesker som mulighed kan drage nytte af den. Få indblik i muligheder og praktiske erfaringer, og hør bl.a. hvordan brug af borger-/patientdata kan skabe individuel pleje og behandlingstilbud | Sporet afholdes på engelsk.
  Læs også Easy and Equal Access to Care at WHINN
 • Fremtidens sundhedsprofessionelle belyser, hvordan sundhedsfaglige grunduddannelser arbejder med digitale færdigheder som del af de etablerede uddannelsesforløb. Deltag i dialogen om, hvordan regioner og kommuner sikrer løbende kompetenceudvikling af den eksisterende medarbejderskare, så alle - både nu og i fremtiden - er klædt på til at benytte teknologi så naturligt som pen og papir | Sporet afholdes på dansk.
  Læs også Digitale kompetencer nu og i fremtiden

2.   Netværk

WHINN forventes at samle 1000 sundhedsinnovatører fra hele verden. Fra virksomhedsrepræsentanter, som står bag de nyeste løsninger på markedet, over forskere og eksperter med den nyeste viden, til praktikere med erfaringer og input til fremtidens behov og krav til sundhedsløsninger. 

Programmet giver god tid til at netværke og møde nye kontakter på kryds og tværs. Gå ikke glib af WHINN Dinner, hvor du kan netværke i hyggelige uformelle omgivelser mens hotel- og restaurantstuderende forkæler dig med lækre fynske specialiteter | Aftenarrangement den 20. november.

3.   WHINN Exhibition med guidede ture 

Gå op opdagelse og se nye teknologier og løsninger til sundhed og pleje. Igen i år præsenterer WHINN en spændende udstilling med både danske og internationale udstillere.

Welfare Tech tilbyder guidede ture i udstillingen, så du får et hurtigt overblik og ikke går glip af en god forretningsmulighed. Turene er inddelt i temaer matchende konferencens spor og giver dig mulighed for at udbygge dit netværk og vende vendt aktuelle udfordringer og ideer med andre deltagere, mens du går rundt. 

Læs også Welfare Tech guider deltagerne rundt på WHINN EXHIBITION 2019

4.   WHINN Matchmaking

Mød din næste kunde eller samarbejdspartner. WHINN tilbyder i samarbejde med Welfare Tech og Danish Healthtech et matchmaking-værktøj, der gør det nemt for dig på forhånd at planlægge møder med relevante personer, som deltager på årets konference. 

Læs også WHINN matchmaking – find dit næste og bedste match

5.   WHINN Bits & Beers

Kombiner forretning og fornøjelse imens, du får indblik i de nyeste teknologiske trends. WHINN Bits & Beers er et utraditionelt aftenevent, som giver dig en enestående mulighed for at dyrke nye kontakter mens du præsenteres for ny viden. I år zoomer WHINN Bits & Beers ind på, hvordan design og teknologi kan agere som forandringsskabere og tilføje værdi til både borgeren, sundhedsvæsenet og virksomhederne. 6 engagerede oplægsholdere vil give korte smagsprøver på viden og centrale take aways mens du hygger med pindemadder, drinks og godt selskab. 

Vi ses til WHINN - Weeh of Health and INNovation 2019 den 19. - 21. november i Odense.

Se hele WHINN programmet og tilmeld dig 

Welfare Tech er partner i WHINN.

Billede: WHINN. 

 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png