2019-10-01-Mit-Welfare-Tech-Pro Interaktiv.jpg

Månedens profil: Pro Interaktiv

Hvad gør det ved en beboer på plejehjemmet, patienten på rehabiliteringscentret eller det langtidssyge barn på børneafdelingen, når bordet, væggen eller gulvet pludselig bliver levende? Pro Interaktiv har stor erfaring med interaktive løsninger til brug i sundhedssektoren. Pro Interaktiv er månedens profil i oktober.

Du kan selv bestemme, hvordan dit akvarie skal se ud. Fiskene behøver ikke at blive fodret – og vandet skal aldrig skiftes. Og vil du hellere have en skov med dyr, som du kan håndfodre, så kan du også få det. Kun din fantasi sætter grænser.

Virksomheden Pro Interaktiv har stor erfaring med applikationer til bl.a bofællesskaber, rehabiliteringscentre, psykiatriske hospitaler, specialskoler inden for autisme, psykisk sårbare unge m.m.

Kim Bach er indehaver af virksomheden Pro Interaktiv og fortæller her, hvorfor han er medlem af Welfare Tech, hvad han kan bruge medlemsskabet til og hvad han har fokus på lige nu.

Hvorfor er ProInteraktiv medlem af Welfare Tech?

- Vi vil gerne være en del af et stærkt netværk, deltage i relevante events, vidensdeling omkring offentlige projekter.

Hvad får I ud af at være medlem?

- Vi får adgang til et stort netværk med events med relevante aktører inden for sundhedssektoren.

Hvad kan I bidrage med/tilbyde til de andre medlemmer i klyngen?

- Vores slogan er ’professionel fantasi, og lidt mere’ - vi forvandler ønsker og drømme til virkelighed. Med vores interaktive skærm vil vi tilbyde et andet alternativ til tv-skærmen i fx plejecentrets fællesstue. Personalet kan være med til at tilgodese beboernes behov: bevægelse, styrke balancen, motivere, give ro m.m. En interaktiv kanal kan give mennesker med fx demens andre sanseindtryk. Og det vil vi gerne dele vores viden om – og give inspiration til.

Hvad arbejder I med for tiden? – nye produkter, samarbejder el.lign.?

- Igennem mit frivillige arbejde med Team Rynkeby er jeg stødt på mange familier med langtidssyge børn. Og noget af det, som jeg ofte hører mangler, er muligheden for at skabe relationer i sygdomsforløbet. Derfor har vi skabt akvariet ’Paint2Life’, som er interaktive havdyr kreeret af det enkelte barn. På hospitalernes børneafdelinger kan børnene have deres havdyr i akvariet lige så længe, som de er knyttet til afdelingen.

Se mere her

 

Hvad er den største tendens/udfordring på markedet lige nu?

- Mange institutioner har en stor skærm stående med nyheder og reklamer, som bliver blæst ud i rummet med meget støj til følge – ofte til mere gene end gavn. Ingen ser – eller får noget ud af det, som sker på skærmen. Og det vil vi gerne ændre. Så hvorfor ikke skabe et univers, som motiverer og interagerer med brugerne? Der er mange muligheder! 

Vil du se og høre mere om den interaktive skærm – og muligheder for anvendelse, så kontakt Kim Bach, Pro Interaktiv, for en on site demo på T. +45 2893 7224, post@pro-interaktiv.dk

Du kan også følge Pro Interaktiv på LinkedIn.

Pro Interaktiv har været medlem af Welfare Tech siden marts 2019.

Læs også om Faaborg-Midtfyn Kommune, som er månedens profil i september.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png