• Forside >
  • Nyheder >
  • 22 nordiske virksomheder søges til gratis markedsanalyseforløb rettet mod det tyske marked
DCH4.0_project image.jpg

22 nordiske virksomheder søges til gratis markedsanalyseforløb rettet mod det tyske marked

Er det tyske marked parat til dit produkt og er din virksomhed parat til det tyske marked? Få afklaring ved at deltage i et gratis markedsanalyseforløb.

22 nordiske virksomheder har nu mulighed for gratis at være med i et faciliteret markedsanalyseforløb, som bl.a. afdækker det tyske markeds parathed til et sundhedsteknologisk produkt – og virksomhedens parathed til det tyske marked.

MAST - dokumenteret evaluering

I analyseforløbet benyttes ME-MAST, som er en tilpasning af den videnskabeligt dokumenterede MAST-evaluering (Model for Assessment of Telemedicine). I løbet af analyseforløbet har virksomheden løbende adgang til individualiseret sparring fra Karen Lindegaard og Florian Ege fra Welfare Tech. Når analysen er gennemført vil virksomheden også få adgang til sparring fra en tysk specialist.

- Det er min forventning, at en virksomhed, når den har gennemført analysen og har modtaget sparring fra en tysk specialist, har en klar viden om, hvilken dør de skal benytte, når de skal ind på det tyske sundhedsmarked. Og dertil får de også konkrete kontakter i hånden, som sikrer, at det næste skridt bliver i den rigtige retning, siger Karen Lindegaard, seniorkonsulent i Welfare Tech.

Deltag gratis i ME-MAST

Det er gratis at deltage i ME-MAST-forløbet, der er en del af Digital Health & Care 4.0-programmet. Programmet har til formål at forberede nordiske sundheds- og velfærdsteknologiske virksomheder til det tyske marked, så de har en god forudsætning for at vurdere deres muligheder i markedet. Og det vel og mærke INDEN de investerer betragtelige summer i markedsforberedende undersøgelser og etablering.

Mange nordiske virksomheder har allerede har været i gang med det tyske marked i et stykke tid, så det er derfor ikke en forudsætning, at virksomheden har deltaget i tidligere aktiviteter i Digital Health & Care 4.0 for at kunne blive en del af markedsanalyseaktiviteten. Alle nordiskregistrerede sundheds- og velfærdsteknologiske virksomheder er velkomne.

Tilmeld din virksomhed i dag

Der er et begrænset antal pladser på forløbet og pladser tildeles til de først tilmeldte. Seneste tilmeldingsdato er den 15. november 2019. Tilmelding sker ved henvendelse til Karen Lindegaard, Welfare Tech.

Det faciliterede markedsanalyseforløb gennemføres som del af projektet Digital Health & Care 4.0, der er støttet af Nordic Innovation og de nordiske statsministre under initiativet Nordic Solutions to Global Challenges Initiative.

Digital Health & Care 4.0 is financed by Nordic Innovation under the “Nordic Solutions to Global Challenges initiative”.

Læs mere om Digital Health & Care 4.0

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png