• Forside >
  • Nyheder >
  • Welfare Tech guider deltagerne rundt på WHINN EXHIBITION 2019
2019-09-04 Welfare Tech guider deltagerne rundt på WHINN EXHIBITION 2019  .jpeg

Welfare Tech guider deltagerne rundt på WHINN EXHIBITION 2019

Bliv præsenteret for de nyeste teknologiske løsninger og mød potentielle samarbejdspartnere, når Welfare Techs medarbejdere tilbyder guidede ture rundt i udstillingen på WHINN 2019.

WHINN EXHIBITION 2019 er proppet med ny viden, nye løsninger og inspiration.

For at sikre, at deltagerne får det meste ud af udstillingen og møder de rigtige potentielle partnere, arrangerer Welfare Tech guidede ture i udstillingsområdet. Det sker under WHINN - Week of Health and Innovation i Odense den 20. og 21. november. Turene har været populære hos gæsterne de seneste par år, fortæller Michaela Andersen, direktør for WHINN.   

- Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, når man præsenteres for en udstilling fuld af spændende stande. Men for at bruge tiden optimalt – og for at sikre, at deltagerne ikke går glip af et interessant møde – tilbyder vi at vise dem rundt til relevante stande og give en kort præsentation af udstillere inden for den enkelte besøgendes interesseområde, forklarer Michaela Andersen.

Dyk ned i dit område og få nye kontakter

På de guidede ture vises deltagerne rundt af Welfare Techs medarbejdere, der ved, hvilke tilbud og muligheder, de enkelte udstillere kan levere. Turene er inddelt i temaer, som ligger op ad fire af de konferencespor, WHINN 2019 byder på:

  • Digital health
  • Home based healthcare
  • Robots and drones
  • Easy and equal access to care

- På en guidet tur får gæsterne et hurtigt overblik over førende sundheds- og velfærdsteknologiske produkter og løsninger på lige netop deres område. Dermed går man ikke glip af en god forretningsmulighed, og man kan lettere vælge, hvilke udstillere, man ønsker at vende tilbage til senere, forklarer Michaela Andersen.

Netværk på rundturen

Turgrupperne er også er en oplagt mulighed for at udvide sit netværk.

- De deltagere, vi guider rundt, bevæger sig ofte på de samme forretningsområder, fordi grupperne er temaopdelte. Det gør, at der altid opstår snakke, og man får vendt aktuelle udfordringer og ideer med andre, mens man går rundt. Så en guidet tur er et godt sted at møde nye kontakter, fortæller Michaela Andersen

De guidede ture er lagt ind i programmerne for de forskellige konferencespor den 20. og 21. november 2019. Deltagerne kan frit og uforpligtende deltage i én eller flere tematiske ture såvel formiddag som eftermiddag.

Tilmelding

Kun tilmeldte deltagere på WHINN kan deltage i rundturene. Tilmelding til guidede ture sker sammen med tilmelding til WHINN 2019.

Læs mere om guidede ture på WHINN EXHIBITION 2019.

Tilmeld dig rundvisningerne og læs mere om WHINN – Week og Health and Innovation.

 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png