• Forside >
  • Nyheder >
  • Hold workshops eller oplæg på Health & Rehab Scandinavia
Brain+.jpg

Hold workshops eller oplæg på Health & Rehab Scandinavia

Som udstiller på Welfare Techs fællesstand på Health & Rehab kan du invitere til workshops, holde oplæg eller arrangerer gimmicks og konkurrencer. Kom med på fællesstanden og bliv endnu mere synlig for sundhedspersonalet, indkøbere og private brugere.

Bliv vært for en event om jeres produkter på årets Health & Rehab 12.-14. maj i København.

På årets udstilling har Welfare Tech booket en fællesstand til vores medlemmer. På standen vil der flere gange dagligt være oplæg, workshops og konkurrencer arrangeret af Welfare Techs medlemmer. Arrangementerne bliver markedsført på Health & Rehabs hjemmeside, og jeres virksomhed kan være vært for en eller flere events på udstillingen.

- Vi vil gerne gøre vores medlemmer endnu mere synlige over for private borgere, indkøbere og sundhedsprofessionelle. Derfor hjælper vi gerne med at udvikle workshops eller events, som profilerer vores medlemmer for deres målgrupper, fortæller Randi Villebro, konsulent for event og match i Welfare Tech.

Indslag koordineres med Randi Villebro, som er klar med sparring og vejledning.

Events giver aktivitet på standen

En af de virksomheder, som er klar med både oplæg og workshops er Brain+, som tidligere har afhold mini-events på Helath & Rehab. Brain+ har udviklet en digitalt terapeutisk løsning, som kan genoptræne svækkede kognitive funktioner.

- Vi har god erfaring med at invitere til både oplæg og workshops på udstillinger. Ofte kan vi bidrage med et mere brugerrettet perspektiv end eksperterne, der taler på hovedscenen. Vores erfaring er, at de besøgende på Health & Rehab gerne vil teste, hvordan vores løsning virker, og når vi inviterer dem til workshop, får vi gerne en god snak om den forskning, der ligger til grund for vores løsning, forklarer Bjarke Panduro, Marketing & Customer Excellence Manager i Brain+.

Udstil på Welfare Techs fællesstand – og slip for opstilling og oprydning

På Health & Rehab er Welfare Tech vært på en åben stand med et fællesområde. Standen har 12 pladser af 4,5 kvm, som Welfare Techs medlemmer kan booke som en ’all inclusive’-stand. Det betyder, at I slipper for at møde dagen før for at sætte stand op og pille ned, når messen er slut. I skal blot skal møde op med jeres skærm eller produkt og en roll-up.

Det praktiske

Hver ministand inkluderer:

  • Et højt cafébord
  • Bagvæg
  • Gulvtæppe, lys og el
  • Prisen for en ministand på 4,5 kvadratmeter er 12.200 kr. inkl. tilmeldingsgebyr

Vær med på fællesstanden på årets Health & Rehab 12.-14. maj i Bella Center, København.

Pladser på Welfare Techs fællesstand bookes direkte hos Helle Pedersen, Project Manager, Health & Rehab Scandinavia 2020, mail: info@health-rehab.dk, tlf. +45 6122 5756.

Tid og sted

Messen Health&Rehab Scandinavia foregår den 12.-14. maj 2020 i Bella Center, Center Blvd. 5, 2300 København.

Hvad koster det?

Prisen for 4,5 kvadratmeter på Welfare Techs fællesstand er 12.200 kr. inkl. tilmeldingsgebyr.

Læs mere om Health & Rehab Scandinavia 2020

Hør hvad udstillerne mente om seneste udgave af Health & Rehab.

Brain+ er medlem af Welfare Tech.

Arrangementet er finansieret af innovationsnetværket Danish Healthtech.

Foto: Brain+

 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png