2020-06-26-Skal-du-med-til-Boston.jpg

Skal du med til Boston?

Få afklaret, om du og din organisation er klar til at samarbejde med det amerikanske sundhedsvæsen ved at deltage i et innovations- og analyseforløb udarbejdet og faciliteret i samarbejde med Innovation Center Denmark Boston.

Videnrejsen henvender sig både til dig, der arbejder i en privat virksomhed, en videninstitution, en kommune eller region. Som privat virksomhed vil du blive klogere på, hvorvidt det amerikanske marked er klar til din teknologi, og hvorvidt du er forberedt på det amerikanske marked.

Som videninstitution eller offentlig vil du blive klogere på, om man i det amerikanske sundhedssystem er klar til at samarbejde med dig og din organisation. Og om det er muligt at identificere en relevant samarbejdspartner og dele erfaringer inden for digital sundhed på sygehuse på tværs af Danmark og USA.

Som deltager får du muligheden for at opbygge og udvide dit netværk i Boston. Byen er et globalt epicenter og et af midtpunkterne i USA inden for digital healthcare. Boston ligger i staten Massachusetts, der huser over 80 hospitaler, og staten er hjemsted for over 15.000 læger. Alene i 2018 blev 4,8 milliarder USD rejst af Life Science virksomheder. Det gør Boston til det fortrukne sted at forbedre sig på det amerikanske marked.

Trin 1: Webinar x 3

Innovations- og analyseforløbet består af tre trin. Indledningsvis afholdes der tre webinarer med fokus på det amerikanske sundhedssystem. To ud af de tre webinarer er nu gennemført, men du kan stadig se dem og således deltage i hele forløbet. 

På webinarne får du overblik over det amerikanske sundhedssystem, det unikke økosystem i Boston, og til sidst ‘You in Boston’ – sådan pitcher du i USA. 

Du kan altid gense webinarne og hente præsentationerne. Se nedenstående links. 

1. webinar: Det amerikanske sundhedssystem (afholdt d. 17. juni 2020)
Se 1. webinar
Læs mere om 1. webinar 
Download præsentation fra 1. webinar 

2. webinar: Økosystemet i Boston - digital sundhed (afholdt d. 24. juni 2020)
Se 2. webinar
Læs mere om 2. webinar
Download præsentation fra 2. webinar

3. webinar: Dig i Boston: sådan pitcher du i USA (afholdes d. 1. juli, kl. 14 - 15)
Se 3. webinar 
Læs mere om 3. webinar
Download præsentation fra 3. webinar

Trin 2: Individuel sparring session

Her får du en unik mulighed for at tale med en ekspert fra Innovation Center Denmark Boston. Du får dyb markedsindsigt og mulighed for at diskutere dine potentielle muligheder og udfordringer.

Alex Blanchot, ansvarlig for innovation hos Innovation Center Denmark Boston, vil byde dig velkommen til en individuel samtale. Han arbejder for at fremme både erhvervs- og videnssamarbejde mellem Danmark og USA inden for Life Science og sundhed. Han har særlig ekspertise inden for healthcare-netværket i Boston og rådgiver om innovation og internationale sammenarbejder.

De individuelle samtaler vil være af 45 minutters varighed og vil afholdes hver onsdag i juli og august i tidsrummet 14:00 - 16:30.

For at deltage i samtalerne skal du tilmelde dig Trin 1: webinar x 3, og du vil automatisk få mulighed for at oprette dig i systemet, hvor de individuelle samtaler afholdes.

Trin 3: Fire-dages innovationscamp i Boston

Innovationscampen i Boston vil blive planlagt efterhånden, som vi bliver klogere på, hvad det er, du som deltager efterspørger. Det er altså en fordel at være med i de forudgående aktiviteter, og på den måde få lov at præge det endelig program i Boston.

Det er ligger dog fast, at der både vil være besøg og vidensudveksling hos sundhedssektoren, videninstitutioner samt offentlige og private sundhedsudbydere. Der vil blive gjort et stort nummer ud af at møde lokale aktører, og på den måde skabe størst mulig værdi for dig som deltager.

Du vil også få mulighed for at etablere møder på egen hånd, hvis du ønsker det. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med at sætte relevante møder op.

For at deltage på turen skal du enten være medlem af Welfare Tech eller være en del af det danske marked (gælder nordiske virksomheder).

Turen til Boston vil formentlig ligge i oktober 2020. Grundet covid-19 er datoen endnu ikke fastsat. Skulle rejsen udsættes, vil vi gøre vores bedste for at bringe indhold og værdi til de forud registrerede virksomheder gennem webinarer, workshops eller individuelle møder med amerikanere.

Prisen for turen er 5.000,- kr. pr. virksomhed med max to deltagere. Dertil kommer udgifter til transport, hotel og forplejning.

Læs mere om turen og se blandt andet udkast til det foreløbige program:

Innovationscamp Boston 2020

Er du interesseret kan du tilkendegive din interesse ved at lave en foreløbig tilmelding

Foreløbig tilmelding

Turen til Boston er arrangeret af Danish Healthtech.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png