• Forside >
  • Nyheder >
  • 20 nordiske virksomheder søges til markedsanalyseforløb rettet med det amerikanske marked
2020-05-15-20-nordiske-virksomheder-soeges-til-gratis-markedsanalyseforloeb-rettet-med-det-amerikanske-marked.jpg

20 nordiske virksomheder søges til markedsanalyseforløb rettet med det amerikanske marked

Er det amerikanske marked parat til dit produkt? Og er din virksomhed parat til det amerikanske marked? Få afklaring ved at deltage i et markedsanalyseforløb udarbejdet og faciliteret i samarbejde med Innovation Center Denmark Boston.

Du har nu mulighed for at være med i et faciliteret markedsanalyseforløb, som består af en tretrinsraket, hvor du bliver klogere og klogere på, om det amerikanske marked er klar til dit sundhedsteknologiske produkt, og om I er klar til det amerikanske marked. Forløbet vil primært have fokus på digital sundhed på sygehuse.

Som deltager vil du udvide dit netværk i Boston. En af de byer i USA, der er førende inden for den digitale sundhedsindustri. Staten Massachusetts, hvor Boston ligger, har mere end 80 hospitaler og 15.000 læger. Alene i 2018 blev der rejst 4,8 mia. USD af Life Science virksomheder. Boston er altså et af de helt rigtige steder at starte, hvis du ønsker at komme ind på det amerikanske marked.

-Det er min forventning, at en virksomhed, der har gennemført tretrinsraketten og modtaget sparring fra en amerikansk specialist, har en klar viden om, hvilken dør de skal benytte, når de skal ind på det amerikanske sundhedsmarked. Og dertil får de også konkrete kontakter i hånden, som sikrer, at det næste skridt bliver i den rigtige retning, siger Karen Lindegaard, seniorkonsulent i Welfare Tech.

Trin 1: Webinarer x 3

Forløbet består af tre trin. Indledningsvis er der tre webinarer, der zoomer ind på det amerikanske sundhedssystem.Til at starte med får du et overblik over det amerikanske sundhedssystem, dernæst det unikke økosystem i Boston og til sidst dig i Boston USA. Her får du gode råd til, hvordan du pitcher og sælger dit produkt i USA.

  1. webinar: Det amerikanske sundhedssystem – tirsdag d. 9. juni kl. 16-17, tilmeld dig her. 
  2. webinar: Økosystemet i Boston (digital sundhed) – mandag d. 15. juni kl. 15-16
  3. webinar: Dig i Boston: sådan pitcher du i USA – fredag d. 19. juni kl. 14-15

Trin 2: Individuel sparring session

Her får du en enestående mulighed for at tale med en ekspert fra Innovation Center Denmark i Boston. Du kan drøfte go-to-market strategi for lige netop dit produkt eller din service.

Innovationschef Alex Blanchot vil byde dig velkommen til en individuel samtale. Han arbejder for at fremme både erhvervs- og videnssamarbejde mellem Danmark og USA inden for Life Science og sundhed. Han er desuden uddannet ph.d. fra University of Paris og drager fordel af sin erfaring og sit kendskab til hospitalsbranchen og pharma selskaber, som han tidligere har arbejdet for.

De individuelle samtaler vil ligge fra d. 23. juni til d. 27. juni. Følg med her på siden for mere information.

Trin 3: Fire-dages innovations camp i Boston

Besøget i Boston vil blive planlagt efterhånden, som vi bliver klogere på, hvad det er, I som deltagere eftersøger. Det er altså en fordel at være med i de forudgående aktiviteter, og på den måde få lov at præge det endelig program i Boston.

Det er ligger dog fast, at der både vil være besøg og vidensudveksling hos sundhedsudbydere, eksperter, offentlig og private.

For at deltage på turen skal du enten være medlem af Welfare Tech eller være en del af det danske marked (gælder nordiske virksomheder).

Turen til Boston vil ligge i oktober 2020. Prisen er endnu ikke fastsat, men du skal regne med, at den vil ligge mellem 5.000-9.000 kr. plus fly og hotel.

Tilmelding til 1. webinar: Det amerikanske sundhedssystem – tirsdag d. 9. juni kl. 16-17

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png