• Forside >
  • Nyheder >
  • De regulatoriske krav: Vigtig viden når virksomheder skal samarbejde med sundhedsvæsenet
2020-05-26-Webinar-regulatoriske-område.jpg

De regulatoriske krav: Vigtig viden når virksomheder skal samarbejde med sundhedsvæsenet

Sælger du medicinsk udstyr, så kommer du ikke udenom at forholde dig til de regulatoriske krav – og MDR. Men er du (også) udfordret på kravene og ved ikke, hvor du skal starte – eller slutte? Så deltag på den kommende webinar-serie om regulatoriske krav.

I en undersøgelse, som blev udsendt i efteråret 2019 i forbindelse med den nationale klyngekonsolidering (Medtech Innovation Consortium, Welfare Tech, Copenhagen Healthtech Cluster og Life Science Innovation North Denmark), viste besvarelser, at de regulatoriske krav er et område, som mange virksomheder er udfordret på.

Og taler man om de regulatoriske krav, kommer man heller ikke udenom MDR (Medical Device Regulation). MDR-forordningerne trådte i kraft i 2017, men de fleste af kravene skal først anvendes fra maj 2020. Dog er dette netop blevet udskudt med et år på baggrund af COVID-19. Alligevel er det nu, du skal sætte dig grundigt ind i, hvordan de regulatoriske krav (retningslinjer) fungerer – og hvordan din virksomhed kan opfylde kravene.

Retningslinjer til implementering af medicinsk udstyr

De regulatoriske krav danner en fundamental grundlinje for, at virksomheder får muligheden for at kommercialisere deres medicinske produkter og derved få dem ud på både det nationale og det internationale marked. På den måde kan virksomhederne få bedre mulighed for at implementere deres produkter i det offentlige, hvor de regulatoriske krav er alfa og omega for, at dette kan finde sted.

Webinar-serie: Knæk koden til det regulatoriske område (MDR)

Welfare Tech afholder i samarbejde med Life Science Innovation, MedTech Innovation Consortium, og Copenhagen Healthtech Cluster en webinar-serie, som vil belyse forskellige emner inden for området.

Opnå kompetent og faglig viden om det regulatoriske område inden for life science og velfærdsteknologi, få 1:1 sparring og deltag i matchmaking.

Det første webinar afholdes 25. maj 2020 og fortsætter over 4 øvrige datoer. 

Læs mere om webinar-serien og tilmeld dig

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png