brikker.jpg

COVID-19: Match behov og løsninger

Welfare Tech stiller gratis sin matchmaking-platform til rådighed til at indsamle og formidle behov og løsninger, som har relation til COVID-19. Der er tale om behov, som opstår på baggrund af coronavirussen og om produkter og services, der kan afhjælpe situationen Danmark står i.

COVID-19 har ændret mange behov, procedurer og arbejdsgange i kommuner og på hospitaler. Og mange virksomheder har allerede afprøvede løsninger, som kan afhjælpe situationen.

Welfare Tech’s matchmaking-platform giver dig fra en kommune, region eller anden sundhedsudbyder mulighed for at søge om hjælp til jeres behov. Kommer du fra en virksomhed, kan du dele og synliggøre løsninger, der kan afhjælpe pleje- og sundhedssektoren i denne svære tid. Og kommer du fra en videninstitution, kan du dele relevant viden.

Næste matchmaking-session finder sted onsdag d. 20. maj 2020 i tidsrummet 08:00-17:00. Matchmakingmøderne er en-til-en møder af 30 minutters varighed.

Opret en profil: Sådan kommer du i gang

Indsamlingen og formidlingen sker i samarbejde med de øvrige regionale klynger Copenhagen Healthtech Cluster, MedTech Innovation Consortium og Life Science Innovation North Denmark.

Virksomhed: Har du en løsning, der kan afhjælpe problemet?

Som virksomhed kan du præsentere løsninger, der kan imødekomme udfordringerne med coronavirus; eksempelvis sikre god hygiejne eller understøtte fjernkonsultation? Det kan være løsninger, som kan afhjælpe den nuværende situation, eller aflaste når vi ikke længere befinder os i en krisesituation.

Vi opfordrer til, at de løsninger du opretter allerede er implementeret andre steder, og at de kan leveres inden for en kort tidsramme. Overvej mulighederne for om kunden kan leje produktet i en periode, og om der er behov for introduktion og support til din løsning, samt hvordan du vil levere dette i en tid, hvor vi skal holde afstand - sammen.

Sundheds- og plejesektor: Har du et specifikt behov?

Som kommune, region eller anden sundhedsudbyder kan du efterlyse løsninger, der imødekommer specifikke behov i forbindelse med sundheds- og plejeopgaver – her og nu. Har du for eksempel behov for et let implementerbart planlægningssystem eller mangler i specifikke produkter?

Vi opfordrer til, at du er tydelig i din beskrivelse af, hvad det er du gerne vil opnå, og hvad du efterlyser. Brug platformen til at synliggøre dine behov og tag uformel dialog.

Dine fordele og muligheder

 • Anmod om møder med potentielle samarbejdspartnere direkte i platformen
 • Udforsk hvilke sundheds- og teknologiløsninger, der kan afhjælpe COVID-19 krisen
 • Hør hvad kommuner og hospitaler efterspørger
 • Øg din synlighed og vær søgbar ved hjælp af tags
 • Tilret dine behov eller løsninger løbende
 • Få mulighed for at arbejde med forsknings- og innovationsmiljøer
 • Bliv en del af et fagligt relevant klyngenetværket, der arbejder med sundhedsteknologi.

 

Sådan kommer du i gang


 1. Åben matchmaking-platformen: matchmaking.welfaretech.dk
 2. Klik på Sign Up (i øverste højre hjørne)
 3. Indsendt sign-up formular
 4. Gå til din mail indbakke og klik på linket i mailen for at aktivere din profil (tjek evt. uønsket post)
 5. Login
 6. Opret din personlige profil og evt. din organisation. Brug tags og bliv søgbar.
 7. Klik på menuen Event og tilmeld dig COVID-19: Match behov og løsninger: Klik på Registrer dig her
 8. Opret behov og løsninger ved at klikke på menuen Marketplace og trykke på My Opportunities. Her kan du skrive, hvad du søger eller tilbyder.
 9. Find og book møder med andre brugere på matchmaking-platformen ved at klikke på menuen Members

Det tager cirka 10 minutter at oprette din profil.

Når du har oprettet din profil, kan du med det samme se andre profiler, aftaler møder – eller bare tjekke de andre deltagere ud.

Eventen 'COVID-19: Match behov og løsninger' giver dig mulighed for at efterspørge onsdags-møder med relevante aktører. Hvordan de enkelte møder afholdes er op til dig/jer.

Welfare Tech kan anbefale, at I bruger en online-platforme som fx: Zoom, Teams, Skype, FaceTime eller lignende.

Se video-guide

 Billede: iStock

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png