• Forside >
  • Nyheder >
  • Fremtiden grøn og digital – også i life science industrien
2020-09-22 Fremtiden grøn og digital – også i life science industrien.jpg

Fremtiden er grøn og digital – også i life science industrien

Ny stor undersøgelse tager temperaturen på digitalisering og grøn omstilling i life science-industrien i Danmark anno 2020. Du kan være med – din mening tæller!

Både politisk og i erhvervslivet er der stort fokus på de muligheder og udfordringer, som digitalisering og grøn omstilling skaber. Det gælder naturligvis også inden for life science-industrien – en af Danmarks mest markante styrkepositioner både erhvervsmæssigt og forskningsmæssigt. 

Men hvor langt er virksomhederne kommet med at digitalisere og omstille sig til en grønnere dagsorden i 2020? Og hvor oplever life science-industrien de største teknologiske udfordringer i forbindelse med digitalisering og grøn omstilling? Det søger ny undersøgelse svar på.

Resultaterne fra undersøgelsen vil danne grundlag for en rapport, der giver et statusbillede af de teknologiske udfordringer og behov som life-science industrien har anno 2020 i forbindelse med grøn omstilling og digitalisering. 

Deltag? Dine input tæller

Arbejder du i en virksomhed i life science-industrien, er din deltagelse i undersøgelsen meget værdifuld. 

Som deltager vil du 1) bidrage til at synliggøre behov i branchen og dermed præge, hvilken vej udviklingen bør gå. Og 2) være en af de første, som modtager rapporten med et statusbillede af digitalisering og grøn omstilling i life science-industrien i Danmark anno 2020. 

Rapporten er tilgængelig ved udgangen af 2020.

Det tager 5-15 minutter af udfylde spørgeskemaet, og din besvarelse er anonym. Har du modtaget en invitation på mail til at deltage, behøver du ikke svare igen.

Klik her og deltag i undersøgelsen

Har du spørgsmål til undersøgelsen, kan du kontakte FORCE Technology på contact@forcetechnology.com.

Undersøgelsen gennemføres af FORCE Technology (GTS) i samarbejde med Dansk Industri - Life Science, Welfare Tech, Medicoindustrien, Biopeople, Lægemiddelindustriforeningen (LIF) og Life Science Innovation North Denmark.

Kontakt

Ana Petrina

Marketing Project Manager

FORCE Technology

Download vCard

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Chef for medlemsservice og kommunikation

Welfare Tech

Netværk og matchmaking

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png