• Forside >
  • Nyheder >
  • Kom med over i Danish Life Science Cluster – se dine muligheder her
2021-04-21-Kom-med-over-i-Danish-Life-Science-Cluster-–-se-dine-muligheder-her-kopi.jpg

Kom med over i Danish Life Science Cluster – se dine muligheder her

Fra 1. maj planlægger Welfare Tech at blive en del af Danish Life Science Cluster – Danmarks nye nationale sundhedsklynge. Aktiviteter og tilbud i den nye klynge vil blive tilpasset og opbygget rundt om klyngens medlemmer – derfor håber vi alle medlemmer i Welfare Tech vil fortsætte i Danish Life Science Cluster.

Alle Welfare Techs aktiviteter, medlemstilbud og netværk vil fortsætte i Danish Life Science Cluster, fortæller chef for medlemsservice og kommunikation Krista Ebsen Blaabjerg:

- Den nationale sundhedsklynge giver endnu flere muligheder for medlemmerne. Welfare Techs medlemmer har alle arbejdet med velfærdsteknologi. I Danish Life Science Cluster samler vi alle aktører fra både velfærdsteknologi og life science-området. Det betyder aktiviteter og flere netværkspartnere – i hele landet, fortæller Krista Ebsen Blaabjerg.

 

Medlemstilbud i hele landet

Danish Life Science Cluster får kontorer i Odense, Aarhus, Aalborg og et sted i Region Sjælland, som ikke er fastlagt. Derudover etableres hovedkontoret i København. Medarbejderne i Welfare Tech og lokalerne i Odense vil altså fortsætte som en regional hub af Danish Life Science Cluster.

Som medlem af Danish Life Science Custer vil du fortsat blive tilbudt:

  • Events
  • Netværksgrupper
  • Webinarer
  • Deltagelse i projekter og
  • videndeling inden for de områder, du kender og viser interesse for.

Se og tilmeld dig til arrangementer (digitale og fysiske) og netværksgrupper.

Læs også om de igangværende projekter. Og følg ikke mindst vores nyheder, så du hele tiden er opdateret.

- Nu hvor den nationale sundhedsklynge bliver forankret i alle fem regioner, kan vi i endnu højere grad tilbyde medlemmerne at deltage i netværk og projekter i den kommunale drift og i den kliniske praksis på landets hospitaler, forklarer Krista Ebsen Blaabjerg  

Welfare Tech har været en af de bærende kræfter i etableringen af Danish Life Science Cluster. Klyngens medlemmer bliver både virksomheder, brancheorganisationer, vidensinstitutioner, uddannelsesinstitutioner, kommuner og regioner fra hele landet. 

Hvad er Danish Life Science Cluster egentlig? Hør en kort beskrivelse fra direktør i Welfare Tech Søren Parmar-Sielemann:

Baggrund for Danish Life Science Cluster

Regeringen og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har udnævnt life science og velfærdsteknologi til samlet at udgøre én af Danmarks styrkepositioner. Der eksisterer på tværs af fagområderne herunder et kæmpe potentiale for

a) at udvikle en sundhedssektor i verdensklasse

b) en udnyttelse af vores internationalt anerkendte forskning og

c) at indfri det vækstpotentiale, der eksisterer hos virksomhederne (start-ups og SMV’ere) med skalering nationalt og internationalt.

Danish Life Science Cluster dækker både biotek, lægemidler, medico, hjælpemidler, velfærdsteknologi og digitale løsninger og dermed et vækstpotentiale i den helt store milliardklasse. På nationalt niveau skal vi styrke udveksling af nødvendig viden. Videndeling vil ske mellem de virksomheder og iværksættere, der skaber nye innovative produkter, de institutioner og forskningsmiljøer, der skaber ny viden og så de hospitaler, kommuner og sektorer, der har stigende behov for effektive sundhedsløsninger.

Læs mere:

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png