• Forside >
  • Nyheder >
  • Leverandør af rehabiliteringsteknologier? Bliv virtuel udstiller på Verdenskongressen RIWC 2021
2021-04-0-7Leverandør-af-rehabiliteringsteknologier.jpg

Leverandør af rehabiliteringsteknologier? Bliv udstiller på Verdenskongressen RIWC 2021

Leverandører af teknologier til rehabilitering inviteres til at udstille i både virtuelle og fysiske udstillingsrum på Verdenskongressen RIWC 2021. Den globale kongres afholdes den 7. - 9. september og tiltrækker forskere og fagprofessionelle fra hele verden. Der forventes 2.500 deltagere.

Danske CareWare står for udstillingsdelen på RIWC 2021, som grundet corona afholdes som en hybrid event, der forstår både virtuelt og fysisk.

Hver udstiller får et virtuelt udstillingsrum og mulighed for at præsenterer oplæg med deres løsninger, som del af programmet. Det vil også være muligt at udstille i forbindelse med den fysiske del af kongressen, som vil forgå i Scandinavian Center Aarhus.

Udstillernes oplæg programsættes og indgår i tematiserede sessioner sammen med de faglige oplæg på kongressen. Når der er udstilleroplæg, foregår der ingen konkurrerende begivenheder samtidig. 

Virtuelle udstillere tilbydes at vælge mellem en bronze-, sølv- eller guldudstilling, med priser på hhv. 6.000, 7.500 og 12.000 kr. En fysisk udstillingsplads koster 14.000 kr. og giver ligeledes adgang til at være virtuel udstiller. CareWare håber hermed at tilgodese alles behov. På den virtuelle udstillingen kan man både afspille videoer og præsentere live; man kan interagere med sit publikum i live-sessions og skabe netværk. 

Det materiale, man vælger at uploade til sit udstillingsrum, er tilgængeligt både før, under og efter kongressen. 

Virtuelle arrangementer får deltagerantallet op

CareWare har gennem hele corona-tiden haft stor succes med virtuelle arrangementer, herunder månedlige CareWare Præsentationsdage. Over 5.000 mennesker har de seneste måneder deltaget live og/eller været på hjemmesiden, hvor de efter et arrangement har klikket sig ind på oplæg, de ville se eller gense. Virtuelle præsentationer er i høj grad kommet for at blive!

Læs mere om dine muligheder som udstiller på CareWare | RI Verdenskongressen 2021

Og kontakt gerne Careware, hvis du har spørgsmål: Søren Aalykke, +45 6021 8476, sola@aarhus.dk

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png