Nyhedsbrev.jpg

Tilmeld dig Welfare Techs nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev og få nyheder og invitationer direkte i din mailboks.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, invitationer og aktuelle tilbud direkte i din mailboks. 

Nyhedsbrevet udsendes to gange i måneden - med nyheder og kommende arrangementer indenfor sundheds- og velfærdsteknologi. Som modtager af nyhedsbrevet modtager du også invitationer til vores arrangementer og webinarer.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet 

Du kan også sende linket til en kollega eller samarbejdspartner.

Kigger du mod udlandet?


Er du interesseret i internationalt samarbejde, videndeling og networking med internationale eksperter, så kan du tilmelde dig Welfare Techs internationale mail-liste.

Som modtager får du løbende updates direkte i din mailbox, når vi har internationale aktiviteter og tilbud, der matcher dine præferencer for markeder og emner. Tilbuddet kan være særligt aktuelt for salgsmedarbejdere i din organisationen.  

Ja tak, tilmeld mig maillisten for internationale aktiviteter

For medlemmer


Som medlem af Welfare Tech kan du få bragt nyheder og events fra din organisation i Welfare Techs nyhedsbrev og på Welfare Techs hjemmeside.

Skriv til mth@welfaretech.dk og hør nærmere hvordan.

Læs mere om vores nyhedskriterier og formkrav og publicering og deadlines.

Welfare Techs håndtering af persondata


For at kunne udsende nyhedsbreve indsamler Welfare Tech enkelte persondata, som navn og e-mailadresse. Disse persondata er omfattet persondataforordningen og håndteres inden for følgende rammer:

  • Welfare Tech bruger dine persondata til at udsende nyhedsbreve. Vi behandler dine persondata for at give dig en målrettet og relevant information via vores nyhedsbreve.
  • Welfare Tech passer godt på dine persondata. Dine persondata overbevares dels i vores kundesystem, dels i det system vi udsender nyhedsbrevene fra. Vi giver ikke din e-mailadresse eller andre persondata videre til tredjepart uden dit forudgående samtykke.
  • Welfare Tech sletter omgående dine persondata, hvis du henvender dig og ikke fremover ønsker at modtage elektroniske nyhedsbreve fra os. Du kan selv slette dig ved at trykke på ”Afmeld nyhedsbrev” nederst i hvert nyhedsbrev – og denne mail. Du kan også henvende dig personligt.
  • Welfare Tech indhenter og gemmer ikke særlige personfølsomme data om dig. De er ikke nødvendige for vores databehandling.

Du kan altid få oplyst, hvilke persondata vi opbevarer om dig ved at kontakte os på info@welfaretech.dk. Hvis dine data er ukorrekte, kan du få dem rettet.

Kontakt

Mette-Thiel_NY1.jpg

Mette Thiel

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Strategisk kommunikation og markedsføring

T: +45 2058 5138

LinkedIn

Skype id : mette.thiel

Kigger du mod udlandet?

Er du interesseret i internationalt samarbejde, videndeling og networking med internationale eksperter, så kan du tilmelde dig Welfare Techs internationale mail-liste.
Som modtager vil du få en email direkte i din mailboks, når vi har internationale aktiviteter, der matcher dine præferencer for markeder og emner.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png