Welfare-Tech-Award.jpg

Welfare Tech Award

Welfare Tech har indstiftet prisen Welfare Tech Award, som hvert år uddeles til et medlem, der har gjort en særlig indsats.

Aktive, engagerede og virksomme medlemmer er alfa-omega for en klynge som Welfare Tech. Værdien skabes via medlemmernes aktiviteter, involvering og videndeling. Derfor fejrer Welfare Tech hvert år et medlem, der har ydet en særlig indsats og skabt værdi for klyngen. Welfare Tech Award uddeles på den årlige generalforsamling.

Vinder i 2018 - Life-Partners


Life-Partners løb med Welfare Tech Award i 2018 for deres evne til at skabe effektfulde samarbejder med kommuner og indgå partnerskaber med andre virksomheder, hvor man sammen udvikler nye produkter.

- For at gøre det let at lykkes for alle parter, skal hvert medlem fokusere på, hvad de kan bidrage med. Ikke kun hvad de får ud af samarbejdet. For når alle bidrager og giver til fællesskabet, er vi alle vindere. Det er vores tilgang til netværk og samarbejde, sagde Bo H. Iversen, salgs- og marketingchef i Life-Partners ved prisoverrækkelsen.

Læs også: Det lykkedes: Life-Partners vandt Welfare Tech Award 2018

Vinder i 2017 – Aabenraa Kommune


Aabenraa Kommune vandt Welfare Tech Award i 2017 for sit stærke engagement i udvikling og ibrugtagning af ny velfærdsteknologi og for aktiv videndeling om løsningernes muligheder. - Prisen er en anerkendelse af vores strategiske tilgang til arbejdet med velfærdsteknologi i LivingTech Aabenraa. En tilgang, som bygger på et tæt samspil mellem innovative virksomheder og samarbejdspartnere, borgere som medskabere, og kommunens engagerede medarbejdere, sagde Jakob Kyndal, direktør for Social & Sundhed i Aabenraa Kommune, der fik overrakt prisen.

Læs også: Aabenraa Kommune løber med årets Welfare Tech Award

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png