2018-02-26-Har-du-styr-på-persondataforordningen-(GDPR).jpg

Privatlivspolitik ved Welfare Tech

Denne privatlivspolitik er en hjælp til at forstå, hvilke data Welfare Tech indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til Welfare Techs behandling af dine oplysninger er også beskrevet. Welfare Tech er dataansvarlig.

 

Når du besøger Welfare Techs hjemmeside, benytter vores tilmeldingsformularer, besøger Welfare Tech via sociale medier eller skriver elektronisk til os, indsamles der oplysninger om dig. Nedenfor uddybes, hvilke informationer der indsamles, deres formål og periode for opbevaring. Welfare Tech registrerer og behandler også oplysninger om personer vi har kontakt til, som del af vores forretning, med det formål at forbedre den service vi yder. 

Personoplysninger 

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en enkeltperson. Når du benytter Welfare Techs hjemmeside eller på anden måde er i kontakt med os indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker fx ved brug af vores hjemmeside, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser, sender os en e-mail eller ringer til os. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: 

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og virksomhed. 
  • Ved kontakt via hjemmeside indsamles unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, og hvilke sider du klikker på (interesser).
  • Fra ansatte indsamles de oplysninger, der er nødvendige til at kunne lave lønadministration og overholde lovens krav til ansættelseskontrakter og betaling af skat, pension m.m. Eventuelle oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort samt fotos behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.

Bemærk, Welfare Tech indsamler ikke følsomme personoplysninger.

Sikkerhed 

Welfare Tech har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål 

Oplysningerne bruges til at identificere dig, til at give dig og den virksomhed du repræsenterer en god service, håndtere deltagelse i aktiviteter og events, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring fx i form af nyhedsbreve eller salgsaktiviteter i øvrigt og profilering. Herudover anvender Welfare Tech oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er påkrævet som dokumentation i diverse projekter, eller krævet eller tilladt i henhold til lovgivningen. Welfare Tech sletter oplysningerne, når de ikke længere er nødvendige. Perioden for opbevaring afhænger af, hvilken type projekt oplysningerne indgår i, af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. 

I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger indtil Welfare Tech ikke længere finder oplysningerne nødvendige i henhold til formålet med indsamlingen eller du anmoder om, at de slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmeside m.m. deles videregives til tredjepart, til at føre webstatistik o.l. 

Welfare Tech benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Welfare Tech vegne og må ikke anvende dem til egne formål. 

Oplysningerne overføres til samarbejdspartnere i lande både inden for EU og i enkelte tilfælde uden for EU.

Indsigt og klager 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Welfare Tech behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine oplysninger udleveret. 

Henvendelse herom kan ske til: kurf@welfaretech.dk.

Welfare Tech har ikke en databeskyttelsesrådgiver, men har udpeget en medarbejder til at være ansvarlig for Welfare Techs behandling af persondata.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

 

Cookie-politik ved Welfare Tech

Welfare Techs hjemmeside anvender ”cookies”. En cookie er en tekstfil, der gemmes på din computer, smarthophone eller tablet, med det formål at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer, fx invitationer til Welfare Techs arrangementer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus. Cookies sletter sig selv, når de når den fastsatte levetid. Levetiden kan være forskellig for forskellige cookies. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. 

Se evt. denne vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og der kan være indhold, du ikke kan få adgang til. 

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter. Disse cookies hjælper Welfare Tech med at føre statistik på brugen af hjemmesiden.

 

Welfare Tech, 25.08.2018

Kontakt

Kurt.jpg

Kurt Kiilerich Frederiksen

Konsulent

Welfare Tech

Projektstyring og økonomisparring

T: +45 7192 4880

LinkedIn

Skype id : kurtkiilerichfrederiksen

Støttes af

Welfare Tech's aktiviteter er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEN-partnerlogo-580-x-65_DK.png