OPI-boks.png

Folkemødet Bornholm 2018

Mød Welfare Tech og de danske innovationsnetværk, herunder Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi, på Folkemødet Bornholm 2018. Deltag i de de spændende debatter.

Teltplads A35

Danchells Anlæg

3770 Allinge

Start: 14.06.2018 | kl. 15:00

Slut: 17.06.2018 | kl. 15:00

I Danmark er der masser af muligheder og potentialer for at finde på nye løsninger, produkter, teknologier og metoder til at imødekomme morgendagens behov og udfordringer.

På Folkemødet Bornholm mødets mennesker i alle aldre, fra alle samfundslag og alle brancher til fire dages levende debat, dialog og videnudveksling om alt mellem himmel og jord. Teltene vil igen fylde gaderne og molerne i Allinge og summe af diskussioner og debatter om de udfordringer vi står med i samfundet og hvilke løsninger vi ser, samt indblik i hvad andre har gjort. Du vil med garanti få indsigt og udsyn, mulighed for at dele din viden og dine holdninger, møde politikere i øjenhøjde, og udbygge dine samarbejdsrelationer.

Mød Welfare Tech

Igen i år kan du møde Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi hos Innovationsnetværk Danmark. Det er på teltplads A35 i Danchells Anlæg. Kom og hør hvordan du kan bruge innovationsnetværkene, og tag del i paneldebatten Lyden af livskvalitet: Til tonerne af de glemte minder, som foregår fredag den 15. juni, kl. 16:30 - 17:30. Eventen er arrangeret i samarbejde med Danish Sound.

Du kan også møde Welfare Techs direktør, Christian Graversen, der deltager i debatten Skal vi sammen udnytte fremtidens sundhedsteknologier?. Det er fredag den 15. juni, kl. 17:25 - 18:10 hos Danske Regioner ved Allinge Røgeri (F3). Hør hvordan sundhedsteknologier, som kunstig intelligens, robotter, droner, 3D-printere, virtual reality og telemedicin, kan udnyttes gennem tæt samarbejde med private virksomheder, og deltag i debatten om, hvordan vi ønsker fremtidens sundhedsvæsen. Debatten er arrangeret af Danske Regioner

Så sæt kryds i kalenderen den 14. - 17. juni og deltag på Folkemødet Bornholm 2018. Vi glæder os til at se dig!

Se Highlights fra Folkemødet på Bornholm 2017

Støttes af

Welfare Tech's aktiviteter er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEN-partnerlogo-580-x-65_DK.png